Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai mare spital din Baragan, in criza de medici. Cat ajunge sa castige lunar un anestezist la Calarasi

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Baragan, in criza de medici. Cat ajunge sa castige lunar un anestezist la Calarasi

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi are mare nevoie de ajutor. Desi este cea mai mare unitate medicala din Baragan, la 130 km de Bucuresti si 140 km de Constanta, cu conexiune rapida la autostrada A2, in prezent are un singur medic anestezist. continuă pe Adevărul

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

Cel mai mare monolit din lume. Muntele din Australia cu lungimea de 8 kilometri

Cel mai mare monolit din lume, format dintr-un singur bloc de piatra, se afla in Australia si este o veritabila atractie turistica.

Florin Citu: Romania a reusit, impotriva estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0.3% fata de trimestrul 4 din 2019. Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei vine din Paralament

Ministrul Finantelor, Florin Citu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca sectorul privat din Romania a raspuns perfect masurilor guvernamentale menite sa reduca efectele pandemiei de coronavirus, iar,.

Cel mai ciudat joc din toate timpurile este perfect pentru pandemie: ce trebuie sa faci

Cand vine vorba de jocuri video, cel putin din prisma subiectului sau a mecanici de joc, esti tentat sa crezi ca le-ai vazut pe toate, mai ales daca esti pasionat de acest domeniu. Exista.

CORONAVIRUS: Marea Britanie raporteaza 170 noi decese, cel mai scazut nivel din martie

Autoritatile sanitare britanice au raportat duminica 170 noi decese de COVID-19, cea mai mica cifra de la impunerea in martie a masurilor de izolare, relateaza EFE.

Stiai? Care este cel mai murdar loc din orice magazin

Vizita la supermarket poate fi o adevarata provocare. Daca te pregatesti sa mergi la cumparaturi, ia in calcul aceste detalii importante si protejeaza-te pe tine si pe cei din jur!.

Citu: Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei si pentru romani vine din Parlament

Florin Citu a postat pe o retea sociala un mesaj in care face un rezumat la ce s-a intamplat cu privire la economia Romaniei in ultima perioada si ce se va intampla in continuare, in special daca lucrurile nu vor fi gestionate corect.

Noi imagini din Avatar 2: cine joaca in cel mai asteptat film din ultimii ani

Pe contul oficial de Twitter al Avatar a aparut o noua imagine de pe platourile de filmare ale viitorului Avatar 2. Cu aceasta ocazie, vedem o parte importanta din distributie. Chiar daca nu au.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

Cum a luat nastere capitala celui mai mare imperiu al Antichitatii. Orasul ramas centrul lumii secole de-a randul

Cel mai mare imperiu al antichitatii a fost fara indoiala Imperiul Roman. Acesta si-a lasat amprenta pana astazi mai ales asupra Europei, dar cu influente si in Asia si Africa. Acest urias imperiu a fost creatia romanilor, un mix etnic si rasial stabilit pe cele sapte coline din zona Tibrului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )