Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare spital din Buzau anunta concurs pentru angajarea a sapte medici

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Buzau anunta concurs pentru angajarea a sapte medici

Spitalul Judetean Buzau organizeaza concurs pentru ocuparea a sapte posturi de medici pentru sectiile unde exista deficit. Taxa de concurs este de 150 de lei. continuă pe Adevărul

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN.

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Cel mai mare succes teatral romanesc, peste hotare, din 2019. Povestea printesei deocheate a fost aplaudata de inalti oficiali europeni la Bruxelles

1200 de spectatori, diplomati, politicieni de rang inalt, oameni de cultura si de afaceri s-au bucurat, la Bruxelles, de spectacolul Povestea printesei deocheate, productie a Teatrului Radu Stanca. Spectacolul regizat de Silviu Purcarete, cu o scenografie semnata de Dragos Buhagiar, a avut trei reprezentatii, in decembrie, in cadrul Festivalului Europalia.

Francul elvetian a explodat! Cea mai mare cotatie din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7793 leieuro, in crest.

Business report: Cel mai ghinionist oras din Romania: nu reuseste sa cumpere nici tramvaie noi, nici autobuze electrice; Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.200 de miliarde de dolari. Afacerile bizare sunt infloritoare

Imobiliare, bursa, bitcoin sau aur? Care a fost investitia anului 2019. Dupa ce s-a prabusit in 2018 si a cauzat pierderi uriase investitorilor de ocazie, Bitcoin a revenit. Serbia are in plan investitii de 14 miliarde de euro pana in 2025, pentru cresterea nivelului de trai si imbunatatirea infrastructurii. Serbia are in plan investitii de.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Camera de pe Samsung S11 va arata cel mai probabil ca in imaginea asta

Samsung Galaxy S11 e cel mai asteptat telefon din 2020. Cel putin in primul trimestru. O imagine noua iti arata cum au fost asezati senzorii foto pe spatele telefonului. La fel ca in 2019,.

LG anunta cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumparaturi

LG incearca intrarea intr-o noua categorie de produse cu ajutorul unui mastodont ce pare sa fie semnificativ mai mare decat un frigider cu doua usi. in cazul in care ai o afinitate pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )