Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare spital din Oltenia nu a avut niciodata autorizatie ISU. Putem oricand sa ardem ca sobolanii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Oltenia nu a avut niciodata autorizatie ISU. Putem oricand sa ardem ca sobolanii

ISU Dolj, la cererea ziaristilor, a facut publica lista cu spitalele din judet care nu au autorizatii de securitate la incendiu. Cele mai mari probleme sunt la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Cladirea cu 10 etaje unde sunt zeci de sectii, inclusiv ATI Covid, prezinta un urias pericol. continuă pe Adevărul

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland, infiintata in 1997 in Timisoara, inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat de presa.

Asia a format cel mai mare bloc comercial din lume, care nu include SUA

Un numar de 15 state din regiunea Asia-Pacific au format duminica cel mai mare grup comercial din lume, un acord sustinut de China si care nu include Statele Unite, acestea din urma parasind, sub conducerea presedintelui Donald Trump, grupul rival din regiune TPP, relateaza CNBC.

Cel mai mare rezervor de stocare a titeiului pus in functiune la Statia Calareti

CONPET a inaugurat, astazi, punerea in functiune a celui mai nou si mai mare rezervor de stocare a titeiului, la Calareti, statie de pompare a titeiului din import, situata la 50 km de Bucuresti.

Lamborghini de 150.000 euro, cel mai scump bun din depozitul agentiei care administreaza ce s-a confiscat de la infractori O alta masina de lux a fost a consilierului lui Chiliman si va fi scoasa la vanzare

Un autoturism Lamborghini 834 R Aventador, in valoare de aproximativ 150. 000 euro, este cel mai scump bun sechestrat in cadrul unui proces penal care se afla in depozitul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI). Institutia care se ocupa de administrarea si valorificarea bunurilor confiscate de la infractori are in depozit 60 de masini in valoare de circa 1,6 milioane de euro, a caror valoare scade pe masura ce trece timpul, legea nepermitand vanzarea unor astfel de bunuri imediat dupa confiscarea lor.

Cel mai mare acord de liber-schimb din lume semnat de tarile asiatice, RCEP, in epoca protectionismului promovat de Donald Trump

In timp ce SUA urmaresc o decuplare de China, Beijingul intra intr-o mare alianta de liber-schimb cu principalele economii din regiunea Asia-Pacific. Volumul comercial al acordului ar putea sa-l depaseasca, in viitor, pe cel al Uniunii Europene. Ramane de vazut daca SUA se vor alatura parteneriatului transpacific sub noul presedinte Joe Biden, lucru pentru care ar fi necesara si aprobarea Congresului american.

Asia a format cel mai mare bloc comercial din lume, sustinut de China si care nu include SUA

Un numar de 15 state din regiunea Asia-Pacific au format duminica cel mai mare grup comercial din lume, un acord sustinut de China si care nu include Statele Unite, acestea din urma parasind, sub conducerea presedintelui Donald Trump, grupul rival din regiune TPP, relateaza CNBC.

CEA MAI MARE LECTIE DIN LUME Elevii invata despre schimbarile climatice

Tinerele generatii au dreptul si datoria sa afle despre problemele pe care le are natura din cauza activitatilor umane. Zeci de mii de elevi din toata tara vor putea lua parte, pana pe 22 noiembrie, la un curs dedicat combaterii schimbarilor climatice, alaturi de tineri din intreaga lume, informeaza UNICEF.

Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei de jocuri video, ia startul astazi

A patra editie a Bucharest Gaming Week se desfasoara intre 16 si 22 noiembrie 2020, exclusiv online, iar accesul este gratuit.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, datorita optimismului legat de vaccinul pentru Covid-19 al Moderna

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din peste opt luni, datele pozitive referitoare la eficacitatea vaccinului pentru noul coronavirus dezvoltat de compania Moderna marind optimismul investitorilor in redresarea economica mai rapida a economiei. La aceasta incredere au contribuit si semnele de redresare a activitatilor economice din Asia, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )