Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lamborghini de 150.000 euro, cel mai scump bun din depozitul agentiei care administreaza ce s-a confiscat de la infractori O alta masina de lux a fost a consilierului lui Chiliman si va fi scoasa la vanzare

Hotnews Hotnews,
 Lamborghini de 150.000 euro, cel mai scump bun din depozitul agentiei care administreaza ce s-a confiscat de la infractori O alta masina de lux a fost a consilierului lui Chiliman si va fi scoasa la vanzare

Un autoturism Lamborghini 834 R Aventador, in valoare de aproximativ 150. 000 euro, este cel mai scump bun sechestrat in cadrul unui proces penal care se afla in depozitul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI). Institutia care se ocupa de administrarea si valorificarea bunurilor confiscate de la infractori are in depozit 60 de masini in valoare de circa 1,6 milioane de euro, a caror valoare scade pe masura ce trece timpul, legea nepermitand vanzarea unor astfel de bunuri imediat dupa confiscarea lor. continuă pe Hotnews

Cel mai scump produs comercializat de Black Friday si cel mai scump cumparat

Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse, scrie Mediafax. Cel mai scump produs vandut de eMAG vineri a fost o masina Ford. Pana acum, cea mai mare comanda pentru o masina a insemnat 31. 700 de euro. Avem si apartamente, la fel, o premiera pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60. 000 pentru un penthouse de 5 camere, a spus Florin Filote, vicepresedinte eMAG.

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday si asta a fost cea mai mare reducere

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse.

Reteta de prajitura in cana. Cel mai gustos desert din toate timpurile

Reteta de prajitura in cana este cel mai gustos desert din toate timpurile. in plus, necesita cateva ingrediente iar timpul de pregatire este rapid. Adica, dupa ce a fost pus in cana, dureaza doar trei minute coacerea lui. Asa se face cea mai usoara si cea mai delicioasa prajitura. Prajitura la cana se coace in .

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul Florin Citu, despre scaderea ratei i.

Un nou cutremur in Turcia, dupa cel mai violent seism din ultimul deceniu. Ce magnitudine a avut

Un nou seism a fost resimtit miercuri pe coasta Turciei de la Marea Egee, la zece zile dupa ce cutremurul de 6,8 grade pe scara Richter 30 octombrie), cel mai violent seism din ultimul deceniu, a ajuns la un bilant.

Cel mai vandut telefon din lume nu este deloc ieftin: motivul uimitor de bucurie al Apple

Compania de analiza si statistica a publicat clasamentul celor mai vandute telefoane din lume pe trimestrul trei din 2020, iar rezultatele nu sunt deloc previzibile. in cazul in care iti.

Cel mai scump produs comandat de Black Friday in Romania: a fost redus cu 10.000 de euro

Cea mai mare comanda inregistrata pana la momentul publicarii acestei stiri pe eMAG de Black Friday 2020 este un Ford Kuga, in valoare de 37. 100 de euro, redus de la 47. 150 de euro, anunta reprezentantii retailerului online.

Cel mai longeviv premier din lume, in functie de 49 de ani, a murit

Sheikh Khalifa ben Salman al Khalifa, premier al Bahrainului din 1971, de cand regatul si-a obtinut independenta, a murit miercuri, la un spital din Statele Unite. Avea 84 de ani. Premierul Bahrainului.

Cel mai longeviv premier din lume a murit la varsta de 84 de ani

Prim-ministrul Bahrainului, sef al executivului din regat de la independenta acestuia, in 1971, a incetat din viata miercuri dimineata la un spital din Statele Unite ale Americii, la varsta de 84 de ani, a anuntat palatul regal, transmite Agerpres. Sheikh Khalifa ben Salman al Khalifa, unchiul actualului rege al Bahrainului, Hamad, detinea recordul de longevitate intre premierii in exercitiu ai lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )