Libnet.ro
UNICEF

16:45

Transformarea minei de la Anina in cel mai mare muzeu al mineritului din tara, aproape de startul lucrarilor

Adevărul Adevărul,
Transformarea minei de la Anina in cel mai mare muzeu al mineritului din tara, aproape de startul lucrarilor

Autoritatile au anuntat ca au fost depuse deja doua oferte pentru lucrarile de amenajare a Muzeului Mineritului de la Anina. Costurile sunt finantate din fonduri europene, iar lucrarile ar putea incepe chiar in acest an. continuă pe Adevărul

Cel mai mare spital din Salaj nu mai face teste COVID-19 la cerere. Motivul din spatele acestei decizii

In laboratorul Spitalul Judetean din Zalau au fost realizate pana acum 750 de teste la cerere pentru diagnosticarea COVID-19, pretul unuia fiind de 250 de lei.

Buzau: 9 focare active, cel mai mare fiind la sectia ATI

Virusul SARS-CoV-2 continua sa faca victime la Buzau, iar aglomeratiile de oameni sunt in continuare punctele sensibile atunci cand vine vorba despre transmiterea bolii.

Festivalul de la Salzburg, cel mai mare eveniment cultural din lume, se tine in conditii de pandemie

Cea de-a 100 -a editie a Festivalului de la Salzburg se tine, in aceste zile, sub semnul pandemiei.

Atractii sportive inedite in cea mai mare baza de agrement din nordul Moldovei

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornisa, in municipiul Botosani autoritatile locale au hotarat autorizarea practicarii in cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

Barbatul cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Cum a ajuns sa moara singur si sarac

Daca ar fi sa luam doar IQ-ul ca instrument de masurare a inteligentei, a existat o persoana in dreptul careia s-ar putea spune ca expresia esti un geniu este prea saraca si neincapatoare. Cine a fost cel care a avut un IQ mai mare decat Einstein si cum a ajuns acesta sa moara singur si .

Cel mai rapid avion civil din lume: De la Londra la New York va face mai putin de doua ore! (FOTO)

Compania spatiala Virgin Galactic a anuntat un parteneriat cu legendarul constructor de motoare Rolls Royce pentru a dezvolta un avion de linie ce va fi capabil sa zboare cu o viteza de trei ori mai mare decat cea.

Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

O varianta care ar putea inlocui cu succes sucurile pe timp de vara este cea a siropului de menta. Siropul de menta este usor de preparat si este un deliciu ce poate fi servit pe timp de vara, dar si iarna. in plus, este foarte sanatos. Acesta este cel mai bun sirop de menta. Cum .

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei. 250 de morti in doar 3 minute

La mai bine de douazeci de ani de la data tragediei, multe dintre aspectele in care s-a produs cel mai grav accident naval din istoria Romaniei raman neelucidate. Dezastrul a facut 250 de victime in doar 3 minute. Tragedia vasului Mogosoaia. Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei 10 septembrie 1989, ora 08:05. Vasul .

Pretul petrolului Brent a atins ieri cel mai ridicat nivel de la inceputul lunii martie

Contractele futures pentru petrolul Brent au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel atins de la inceputul lunii martie, sustinute de sperantele ca politicienii fac progrese in negocierile referitoare la noul pachet de masuri de stimulare a economiei americane si cele privind limitarea raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )