Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Candidatii, invitati sa viziteze mai intai institutia

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Candidatii, invitati sa viziteze mai intai institutia

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta un nou manager, dupa ce, in ultimele 6 luni, 4 sefi s-au perindat la conducerea institutiei. Doritorii pot merge in vizita la spital, pe 16 mai, pentru a se familiariza cu problemele unitatii medicale. Concursul incepe la sfarsitul lunii mai 2017. continuă pe Adevărul

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

Descoperire de proportii in pestera Scarisoara, unde se afla cel mai mare ghetar subteran din lume

Nucleele din gheata extrase dintr-un ghetar din Transilvania ofera informatii importante despre modificarile climatice din ultimii 10. 000 de ani. Cercetatorii sustin ca descoperirea ar putea dezvalui cum s-a.

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, anunta Reuters, citand agentia oficiala chineza Xinhua. AG600 a fost proiectat pentru stingerea incendiilor forestiere si pentru misiuni de salvare pe mare, insa poate fi folosit si in misiuni de monitorizare si aparare maritima, potrivit Xinhua.

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor cu doua recorduri inedit: cel mai mare numar de persoane in costume populare si cel mai mare dans traditional

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre, pe 14 mai, de Ziua Nationala a Costumului Popular, in Cartea Recordurilor, urmand sa stabileasca doua recorduri mondiale, unul cu cel mai mare numar de persoane imbracate in costum popular si un altul cu cel mai mare numar de participanti la dans traditional.

Cel mai mare strand din Romania, Litoralul vestului, se deschide pe 1 mai

Cel mai mare strand din Romania si al doilea strand ca marime din Europa situat langa o apa curgatoare isi va deschide portile pe data de 1 mai. Noutatea sezonului este ca zona comerciala a strandului a devenit loc de promenada.

Cel mai mare showroom Lamborghini a fost deschis in Dubai: are 3 etaje si 1.800 de metri patrati

Lamborghini a inaugurat in Dubai cel mai mare showroom al retelei sale, care se intinde pe 3 etaje si are o suprafata de 1. 800 de metri patrati.

EximBank, cel mai mare creditor al Romcab

EximBank este cel mai mare creditor al Romcab, avand de recuperat 210 milioane de lei, in nume propriu si in contul statului, potrivit tabelului preliminar al creditorilor, publicat, ieri, de RTZ and Partners, administratorul judiciar al companiei.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

in vizita la Salone del Mobile Milano: designeri si specialistii romani isi povestesc impresiile de la cel mai mare targ de design interior din lume

Salonul International de Mobila de la Milano este cea mai importanta manifestare mondiala in domeniul designului de interior. Anual, aici se prezinta ultimele noutati in materie de mobilier, accesorii si decoratiuni, si se fixeaza tendintele pentru urmatoarele sezoane Jucatori importanti, designerii de renume mondial, nu isi permit sa lipseasca de la acest eveniment, iar numarul vizitatorilor din Romania creste de la an la an. Iata de ce la aceasta editie am considerat interesant ca tinerii designeri din Romania, precum si specialistii prezenti la fata locului sa isi exprime punctul de vedere si impresiile de la editia din acest an. Am notat deasemenea si o prezenta romaneasca ce a excelat prin design.

Incendiu la cea mai mare moschee siita din Suedia

Cea mai mare moschee siita din Suedia a fost cuprinsa de flacari in cursul noptii de duminica spre luni, iar politia privilegiaza ipoteza unui act intentionat, potrivit site-ului thelocal. se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )