Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

B1 B1,
Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de. continuă pe B1

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Partidul cancelarului german Angela Merkel a obtinut o victorie semnificativa in landul cu cea mai mare populatie din Germania, considerat fieful social-democratilor

Uniunea Crestin-Democrata CDU), formatiunea cancelarului german Angela Merkel, a castigat alegerile organizate in Renania de nord - Westfalia. Astfel, partidul a obtinut o victorie semnificativa in fata Partidului Social-Democrat SPD), in landul cel mai populat al Germaniei si considerat fieful social-democratilor, cu patru luni inaintea alegerilor legislative federale.

Cel mai mare atac cibernetic. Accesul judecatorilor si procurorilor la internet, restrictionat ca masura de precautie

Virusul despre care se spune ca a atacat cateva zeci de mii de computere i-a pus in garda pe reprezentantii Ministerului Justitiei. Surse judiciare au declarat ca accesul la internet al judecatorilor si procurorilor din Timisoara a fost restrictionat, printr-o directiva a Ministerului Justitiei.

Solutia Bitdefender prin care poate fi oprit cel mai mare atac cibernetic

Virusul de tip ransomware a afectat cateva zeci de mii de computere, persoane si companii, totul din cauza unei vulnerabilitati din Windows, scrie adevarul. ro. WannaCry devine una dintre cele mai importante.

Cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei se pregateste la Timisoara

Scripta Volant va aduna la Timisoara, la Universitatea Agricola, pasionatii de zmeie din Romania, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria si Turcia.

Cel mai mare atac ransomware din istorie: ce masuri ia Microsoft si ce poti face tu

Un atac de tip ransomware extrem de sever a avut loc destul de recent, luand prin surprindere zeci de mii de utilizatori de computere. Atacul s-a raspandit rapid incepand de vineri si a ajuns pe mai bine de 100. 000de calculatoare din peste 100 de tari, din intreaga lume. Totul s-a petrecut in doar cateva ore [].

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare atac cibernetic din istorie. WannaCry, programul care afecteaza si Romania

Aproximativ 100 de tari din intreaga lume sunt afectate de un program malitios denumit Wanna Cry. Romania se afla printre tarile care au fost atacate. Uzina Dacia Mioveni este blocata, SRI a confirmat atacul. Cum se manifesta atacul si ce se poate face?.

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor

Cea mai mare tiroliana din Bucuresti va fi amplasata, la inceputul lunii iunie, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 si va avea o lungime de peste 300 de metri, transmite primaria.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )