Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii va avea loc in acest weekend

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii va avea loc in acest weekend

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 20 - 22 februarie 2015, la Complexul Expozitional Expo Arad, cel mai mare targ de nunti si organizari de evenimente din Vestul tarii: Petreceri de Vis. continuă pe Adevărul

Galatiul va gazdui RIUF 2015, cel mai mare targ international de universitati

La evenimentul de la Galati, care va avea loc la Universitatea Dunarea de Jos in data de 19 martie, sunt asteptati tineri din Galati, Braila, Focsani, Tulcea.

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Vasile Blaga, la gala TNL: Cel mai mare castig al fuziunii e ca am lasat orgoliul deoparte

Vasile Blaga recunoaste ca fuziunea cu PNL l-a pus sa treaca peste un obstacol foarte mare: orgoliul lui si al celor de la PDL. Blaga dezvaluie ca, initial, crearea unui singur partid i s-a parut de neconceput.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Bulgareala zdravana. Vezi cea mai mare bataie cu bulgari

Cea mai mare bataie cu bulgari de zapada din Statele Unite ale Americii a avut loc in centrul Washingtonului. Participantii s-au impartit in doua tabere, conduse de Batman si Captain America. Sute de tineri s.

Bugetul municipiului Buzau, mai mare decat cel de anul trecut. Investitiile in infrastructura au prioritate

Bugetul local al municipiului Buzau pe 2015 este de aproape 250 de milioane de lei, mai mare decat cel de anul trecut. Bugetul este construit, in cea mai mare parte, din sume directionate de la Bucuresti, si mai putin pe incasarile locale. Proiectul de hotarare pentru aprobarea lui a trecut de votul consilierilor municipali, desi reprezentantii PNL si PP-DD au votat impotriva.

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Cea mai mare tragedie aviatica in Hunedoara: Erau peste tot morti, mutilati in modul cel mai ingrozitor, in preajma avionului sfaramat

Cea mai mare tragedie aviatica petrecuta pe raza judetului Hunedoara a avut loc in 23 august 1940. Au murit 11 pasageri ai unui avion care transporta 20 de oameni si care s-a prabusit in Muntii Apuseni, din cauza unor defectiuni tehnice si a vremii nefavorabile. Motii din satele din nordul Hunedoarei au sarit in ajutor ranitilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )