Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cel mai mare tun financiar dat in Iasi. Cum a facut Primaria sa dispara 250 de milioane de lei prin pomeni electorale mai putin obisnuite

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare tun financiar dat in Iasi. Cum a facut Primaria sa dispara 250 de milioane de lei prin pomeni electorale mai putin obisnuite

Primaria Iasi va delega activitatea de transport public din municipiu unei firme nou infiintate, dupa ce precedenta a intrat in faliment cu datorii de 250 de milioane de lei, din care 175 de milioane catre bugetul de stat. Pentru a scapa de executarea silita, Primaria Iasi va trece toate reteaua de transport de la un operator la altul fara a remedia insa problemele care au cauzat datoriile-record. continuă pe Adevărul

Cine este Cristina Popa, fosta invatatoare care conduce Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online

Cumpar totul online, totul!. Este expresia care iti ramane in minte dupa un interviu cu Cristina Popa, deputy CEO al Fashion Days, cel mai mare jucator pe piata de fashion online, un domeniu cu vanzari de 170 de milioane de euro anual.

Mark Selby in semifinale la Campionatul Mondial. Kyren Wilson, eliminat dupa cel mai mare break al carierei

Liderul mondial Mark Selby, jucator care va veni la Bucuresti pe 22 mai la evenimentul Best of Snooker, s-a calificat miercuri la pranz in semifinalele Campionatului Mondial gazduit de Sheffield Crucible).

Cel mai mare proiect de investitie in Delta: Orice smecher din Bucuresti care are pensiune in delta va atrage fonduri si apoi se va descotorosi de nea Vanea

1,3 miliarde de euro fonduri europene stau la dispozitia autoritatilor si a localnicilor din Delta Dunarii si din cateva zone din Constanta petru proiecte de dezvoltare. Din pacate, oamenii din delta au ridicat mai multe probleme care stau in fata accesarii fondurilor.

Euro Insol, compania lui Remus Borza, a preluat insolventa Green City, cel mai mare proiect imobiliar din tara

Compania Euro Insol a fost desemnata lichidator judiciar al Green City, cel mai mare proiect imobiliar din Romania, dezvoltat de omul de afaceri Dumitru Bucsaru in localitatea 1 Decembrie din judetul Ilfov.

Daniela Popescu a castigat locul I la Olimpiada Nationala de Canto Clasic. A confirmat ca este cel mai mare talent din Romania

Soprana gorjeana Daniela Popescu a confirmat ca este cel mai mare talent al Romaniei. Aceasta a castigat din nou locul I la Olimpiada Nationala de Canto Clasic.

O companie americana testeaza cel mai puternic motor de AVION din lume

Specialistii companiei General Electric au inceput testarea celui mai mare motor cu reactie din lume.

Avansul Turbomecanica a urcat la 17,54%

Avansul actiunilor Turbomecanica TBM) a crescut la 17,54%, in perioada 18-25 aprilie, raportat la euro, acesta fiind cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea: Listarea Hidroelectrica va fi cea mai mare din Europa Centrala si de Est in acest an

Listarea Hidroelectrica pe bursa va fi cea mai mare din istoria Romaniei, dar si cea mai mare din Europa Centrala si de Est din acest an, a declarat Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea.

Cel mai popular joc de pe telefoanele Nokia ajunge pe primul loc pe App Store

Slither. io, o versiune MMORPG a jocului Snake, a ajuns cel mai popular joc pe App Store. Multi dintre voi probabil ati detinut pe parcursul vietii un telefon Nokia. Dupa cum probabil va amintiti, Snake era unul dintre putinele jocuri pe care le aveati la dispozitie si, probabil, cel mai interesant). Odata cu decaderea Nokia si [].

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie

In Ucraina se marcheaza marti implinirea a 30 de ani de la catastrofa de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear din istorie, care, potrivit unor estimari, s-a soldat cu mii de morti si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )