Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Bucurestiul, capitala cu cel mai mare risc seismic din Europa

Bucurestiul este capitala cu cea mai mare expunere seismica din Europa si ocupa locul zece mondial. Anuntul a fost facut, vineri, de primarul general Sorin Oprescu care a precizat ca nu vrea sa creeze panica, ci.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

NSA nu a reusit sa va sparga telefoanele, spune Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM

Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM afirma ca a fost tinta unei tentative de hacking din partea agentiilor guvernamentale britanice si americane, noteaza CNN. La momentul atacurilor, in 2010 si 2011,.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

Secretele constructiei Barajului Gura Apelor, din Retezat. Mii de mineri au sapat 11 ani in munte pentru a salva tara de la cel mai mare dezastru din istorie

Barajul Gura Apelor din Masivul Retezat a fost construit in anii 1970 1980, fiind la acea vreme unul dintre cele mai mari din Europa. Daca lacul de acumulare nu ar fi existat, potrivit specialistilor, efectele celei mai puternice viituri petrecute in Retezat, soldata cu moartea a 14 oameni, ar fi fost inimaginabil mai dezastruoase.

FOTO Timisoara a fost promovata la cel mai mare targ de turism din Serbia. Vecinii sunt asteptati la shopping si la slujba de inviere de la Catedrala

Standul Romaniei de la Targul de Turism de la Belgrad a fost acaparat de oferta timisorenilor. Sarbii au putut afla si despre activitatea complexului Arsenal Park de la Orastie.

A murit profesorul Dumitru Tataru, care a descoperit cel mai mare tezaur de monede romane din Moldova. Va fi inmormantat maine, la Magura

Dumitru Tataru s-a stins luni dimineata, iar corpul neinsufletit a fost depus la capela Bisericii Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan din Magura. inmormantarea va avea loc maine, 26 februarie, de la ora 11.

Economia Spaniei, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Spaniei a inregistrat, in trimestrul al patrulea din 2014, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani, sfidand amenintarea deflatiei, dupa ce declinul pretului titeiului a sprijinit cererea interna, potrivit Institutului National de Statistica INE), conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )