Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare targ apicol din tara, organizat in Blaj

Cel mai mare targ apicol din Romania, ce are loc anual la Blaj, se va desfasura anul acesta in perioada 26-27 martie. Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul va fi gazduit de Piata 1848.

Bucurestiul, capitala cu cel mai mare risc seismic din Europa

Bucurestiul este capitala cu cea mai mare expunere seismica din Europa si ocupa locul zece mondial. Anuntul a fost facut, vineri, de primarul general Sorin Oprescu care a precizat ca nu vrea sa creeze panica, ci.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

NSA nu a reusit sa va sparga telefoanele, spune Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM

Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM afirma ca a fost tinta unei tentative de hacking din partea agentiilor guvernamentale britanice si americane, noteaza CNN. La momentul atacurilor, in 2010 si 2011,.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

FOTO Timisoara a fost promovata la cel mai mare targ de turism din Serbia. Vecinii sunt asteptati la shopping si la slujba de inviere de la Catedrala

Standul Romaniei de la Targul de Turism de la Belgrad a fost acaparat de oferta timisorenilor. Sarbii au putut afla si despre activitatea complexului Arsenal Park de la Orastie.

A murit profesorul Dumitru Tataru, care a descoperit cel mai mare tezaur de monede romane din Moldova. Va fi inmormantat maine, la Magura

Dumitru Tataru s-a stins luni dimineata, iar corpul neinsufletit a fost depus la capela Bisericii Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan din Magura. inmormantarea va avea loc maine, 26 februarie, de la ora 11.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

Economia Spaniei, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Spaniei a inregistrat, in trimestrul al patrulea din 2014, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani, sfidand amenintarea deflatiei, dupa ce declinul pretului titeiului a sprijinit cererea interna, potrivit Institutului National de Statistica INE), conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )