Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

România Liberă România Liberă,
Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

FOTO. Razie in cea mai mare piata din tara. Politistii economici fac verificari la toate magazinele

Politistii economici impreuna cu inspectorii ANSVSA fac verificari la magazinele din Hala Obor din Capitala. O alta actiune de acest fel a mai avut loc in luna mai, cand au fost ridicate tone de branzeturi si carne, fiind acordate amenzi de 6. 200 de lei.

STUDIU: Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, de la 14,9% in luna iulie, conform ultimelor date prezentate de compania de cercetare Novel Research, care arata ca aceasta este cea mai mare crestere a comertului ilegal cu tigarete din ultimii doi ani si se situeaza peste media ultimilor cinci ani circa 15%).

Povestea tragica a Ruxandrei, cea mai frumoasa domnita romanca. Cine i-a semnat moartea prin decapitare fiicei domnitorului Vasile Lupu

Ruxandra, fiica domnitorului moldovean Vasile Lupu a ramas in istorie drept cea mai frumoasa, dar si cea mai nefericita dintre domnitele romance. Vestita pentru frumusetea ei, Ruxandra a fost curtata de un sir lung de petitori. S-a maritat cu un print cazac, dupa ce a acesta a atacat Moldova pentru a-l convinge pe Vasile Lupu sa ii dea fiica de nevasta.

Povestea tragica a Ruxandrei, cea mai frumoasa domnita romana. Cine i-a semnat moartea prin decapitare fiicei domnitorului Vasile Lupu

Ruxandra, fiica domnitorului moldovean Vasile Lupu a ramas in istorie drept cea mai frumoasa, dar si cea mai nefericita dintre domnitele romane. Vestita pentru frumusetea ei, Ruxandra a fost curtata de un sir lung de petitori. S-a maritat cu un print cazac, dupa ce a acesta a atacat Moldova pentru a-l convinge pe Vasile Lupu sa ii dea fiica de nevasta.

OMV Petrom s-a listat la Bursa din Londra

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, s-a listat pe bursa londoneza prin intermediul instrumentelor financiare denumite certificate de depozite globale Global Depositary Receipts - GDR), dupa ce banca americana Citibank a emis aproape 2,5 milioane de GDR-uri OMV Petrom la bursa de la Londra, arata un comunicat transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai mare vis al unui om al strazii: Sa fiu angajat. Sa fiu si eu imbracat frumos, sa am casa mea

David este un om fara adapost care a crescut printre orfelinate. Cel mai mare vis al lui este sa aiba un loc de munca si haine frumoase.

Vrem un spital gigant in Bucuresti, mai mare decat Anadolu din Turcia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, aseara, ca formatiunea pe care o conduce vrea sa construiasca in Bucuresti un spital ''gigant '', mai mare decat cunoscutul Anadolu din Turcia, daca va ajunge la guvernare dupa apropiatele alegeri parlamentare.

Urdareanu, despre denuntul de la DNA: Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, detinatorul UTI, explica, intr-un interviu acordat Profit. ro, motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban, spunand ca era intr-o situatie limita, iar riscul de a i se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban.

Topul celor mai scumpe proprietati rezidentiale din Romania

Cele mai scumpe proprietati rezidentiale din Romania se afla in Bucuresti, pe Calea Victoriei, in zona Aviatorilor si in Piata Romana, pretul lor depasind 6 milioane de euro si ajungand pana la 18,5 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )