Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vrem un spital gigant in Bucuresti, mai mare decat Anadolu din Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vrem un spital gigant in Bucuresti, mai mare decat Anadolu din Turcia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, aseara, ca formatiunea pe care o conduce vrea sa construiasca in Bucuresti un spital ''gigant '', mai mare decat cunoscutul Anadolu din Turcia, daca va ajunge la guvernare dupa apropiatele alegeri parlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Urdareanu, despre denuntul de la DNA: Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, detinatorul UTI, explica, intr-un interviu acordat Profit. ro, motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban, spunand ca era intr-o situatie limita, iar riscul de a i se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban.

Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat riscul de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban: Tiberiu Urdareanu, declaratie in premiera despre motivul pentru care a turnat la DNA

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, cel care i-a turnat la DNA pe fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita si pe liderul PNL Ludovic Orban, a vorbit in premiera despre cum s-a decis sa aleaga aceasta cale.

Situatie alarmanta in Venezuela: Rata mortalitatii infantile a ajuns sa fie mai mare decat cea din Siria

Rata mortalitatii nou-nascutilor a crescut alarmat, in ultimele luni, in Venezuela, tara care se confrunta cu o grava criza economica, informeaza latribune. fr. Lipsa produselor de stricta.

in Romania femeile au salarii cu 9,10% mai mici decat ale barbatilor

Femeile din Romania au salarii cu 9,10% mai mici decat barbatii,conform unei cercetari realizate de compania Expert Market, scriu cei de la Agerpres. Conform cercetarii realizate, se estimeaza.

STUDIU: Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut in septembrie la 18,3%, de la 14,9% in luna iulie, conform ultimelor date prezentate de compania de cercetare Novel Research, care arata ca aceasta este cea mai mare crestere a comertului ilegal cu tigarete din ultimii doi ani si se situeaza peste media ultimilor cinci ani circa 15%).

Promisiunea celui mai mare festival de comedie din Romania: filme rar accesibile, teatru, cele mai noi productii romanesti si mult umor

O noua editie a celui mai mare eveniment dedicat filmului de comedie din Romania, Festivalului International de Comedie Comedy Cluj, ii invita pe cinefili in inima Ardealului sa vizioneze comedii din tari despre a caror cinematografie se stie prea putine precum Coreea de Nord, Panama, Chile si Noua Zeelanda.

IBM: Mac-urile, de trei ori mai ieftine decat computerele cu Windows

Gigantul IBM a inceput sa adopte Mac-uri pentru angajati la jumatatea anului 2015, devenind rapid unul dintre cei mai mari clienti ai Apple. In primul an, IBM a cumparat circa 30. 000 de Mac-uri, angajatii incepand insa, rapid, sa inlocuiasca.

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

intalnire-eveniment cu Frederick Wiseman, cel mai mare autor de filme documentare in viata, in a cincea zi de Astra Film Festival 2016 VIDEO

Unul dintre cele mai asteptate momente la Astra Film Festival 2016 are loc vineri, 21 octombrie, de la ora 18:15 la Sala Auditorium a ULBS: intalnirea cu regizorul multipremiat Frederick Wiseman, considerat unul dintre cei mai importanti autori de filme documentare din lume.

FOTO. Razie in cea mai mare piata din tara. Politistii economici fac verificari la toate magazinele

Politistii economici impreuna cu inspectorii ANSVSA fac verificari la magazinele din Hala Obor din Capitala. O alta actiune de acest fel a mai avut loc in luna mai, cand au fost ridicate tone de branzeturi si carne, fiind acordate amenzi de 6. 200 de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )