Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel mai mediatizat criminal din SUA, pe patul de moarte. Nu o mai duce mult

Antena3 Antena3,
Cel mai mediatizat criminal din SUA, pe patul de moarte. Nu o mai duce mult

Charles Manson, cel mai celebru criminal si lider al unui cult din Statele Unite, se afla pe patul de moarte. Potrivit TMZ, Manson a fost dus la spital in urma cu trei zile, iar sursele publicatiei spun ca . continuă pe Antena3

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Cel mai mare risc din jurul bitcoin - costul energiei asociat activitatilor de minerit

Cel mai mare risc legat de bitcoin ar putea fi costul energiei asociat activitatilor de minerit al monedei virtuale si nu bula speculativa creata in jurul acesteia, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala.

Pai voi chiar ne credeti pe toti TAMPITI? Cel mai tanar primar din Romania demasca IPOCRIZIA guvernului

Noile masuri fiscale determina toti primarii din tara sa stea cu mana intinsa la Guvern pentru finantarea lucrarilor de dezvoltare. Castig de cauza vor avea primarii PSD si cei care vor.

Ametit de dragoste. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Ametit de DRAGOSTE. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )