Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump laptop din lume va fi la reducere de Black Friday. Cu diferenta dintre pretul normal si cel special iti poti cumpara o masina la mana a doua

Acer Preadator 21 X si-a castigat renumele de cel mai scump laptop din lume. Acesta costa 10. 000 de euro, aproximativ 45. 000 de lei, iar maine, de Black Friday, el va cunoaste o reducere substantiala. continuă pe Adevărul

Cel mai scump tablou din lume. O lucrare de Leonardo da Vinci s-a vandut cu 450 de milioane de dolari

Un tablou al pictorului Leonardo da Vinci a fost adjudecat miercuri cu suma record de 450,3 milioane de dolari la o licitatie organizata de casa Christies la New York.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Ametit de dragoste. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

Ametit de DRAGOSTE. Cel mai longeviv dictator din lume a pierdut puterea in urma unei greseli tactice

Robert Mugabe a fost rasturnat de la putere, dupa 37 de ani in care a condus Zimbabwe, din cauza unei greseli tactice pe care a facut-o, noteaza The Guardian. Mugabe, in varsta de 93 de.

EXCLUSIV Black Friday vine cu o reducere imensa pentru cel mai scump laptop

Black Friday vine cu o super reducere si la cel mai scump laptop din lume. Acesta va fi disponibil in Romania la un magazin online. De Black Friday numeri reducerile cu milioanele de lei si probabil ca esti in cautarea unui laptop. Cel mai bun de anul acesta a fost Acer Predator 21X, un monstru [].

Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

10 cele mai scumpe alimente din lume

Cele mai scumpe alimente din ziua de azi sunt cele de care majoritatea oamenilor nici nu a auzit pana acum. Vei fi surprins sa afli ca o masa la un restaurant local nu reprezinta nicio fractiune din pretul produselor aflate in aceasta lista, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )