Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone

Playtech Playtech,
Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone

Daca urmaresti sa iti faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ti-am facut lista cu ce ofera operatorii. Citeste si: Adevarul despre telefoane ieftine si bune: cand ar trebui sa le cumperi. Romanii isi pot porta de cativa ani numerele de telefon intre operatori, intre Digi Mobil, Orange, Vodafone sau []. continuă pe Playtech

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Vodafone si Telekom

Daca urmaresti sa iti faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ti-am facut lista cu ce ofera operatorii. Romanii isi pot porta de cativa ani numerele de telefon intre operatori, intre Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom. in cazul in care esti intr-o situatie similara si vrei sa treci la [].

Lidl majoreaza lefurile de la 1 martie si ofera alte beneficii angajatilor. Care va fi cel mai mic salariu din companie

Retailerul Lidl Romania anunta ca va creste salariile, urmand ca niciun angajat sa nu castige mai putin de 3. 000 de lei brut. Impactul cel mai mare va fi la nivelul lucratorilor comerciali si al comisionarilor din depozite. Mai mult, compania isi extinde in 2018 gama de beneficii pe care o ofera angajatilor.

ABERATIILE SISTEMULUI: Medic director, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Directorul unui centru de transfuzie a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical. Medicul Nicoleta.

Aberatiile sistemului: medic director de centru de transfuzie, cu salariu mai mic decat un asistent medical

Medicul Nicoleta Calutoiu ocupa functia de director al Centrului de Transfuzie Sanguina Targu Jiu. Ea a anuntat ca intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca, de la 1 martie, va avea un salariu mai mic decat cel al unui asistent medical.

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi construit in Europa

Cel mai lung tunel subacvatic va fi construit in Europa pana in 2040. Constructia ar urma sa faca legatura intre capitala Finlandei si cea a Estoniei. Finlanda si Estonia planuiesc sa construiasca cel mai amplu tunel subacvatic din lume, lung de 102,3 kilometri. Tunelul va lega capitalele Helsinki si Tallin pe sub apa din Marea [].

Business report:Cel mai periculos drum din Romania; Miliardarii lumii, la ananghie: cat au pierdut cei mai bogati oameni din lume din cauza prabusirii burselor; Primele de porc au crescut castigurile salariale in decembrie. Cine a pierdut la leafa

SUA: Numarul cererilor pentru ajutor de somaj, la cel mai scazut nivel din 1973. Numarul americanilor care au depus saptamana trecuta noi. Batranii care si-au dat pamantul in arenda, coplesiti de declaratii si formulare fiscale. Persoanele fizice care si-au dat terenurile agricole in.

Cel mai OSPITALIER roman, care a luat in spatiu MII DE BASARABENI, protest in fata Parchetului

Cel mai ospitalier galatean a intrat in atentia autoritatilor, dupa ce a luat in spatiu, in apartamentul sau de 2 camere, mii de basarabeni. Suparat ca a fost acuzat de declaratii false in.

Romania a obtinut locul 7 in FINALA la proba feminina de sanie de la Jocurile Olimpice 2018. Cel mai BUN rezultat al delegatiei din ultimii 24 de ani

Raluca Stramaturaru a obtinut locul 7 in finala probei feminine de sanie de la PyeongChang, acesta fiind cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna din ultimii 24 de.

Povestea incredibila a barbatului care a fost pentru cateva ore cel mai bogat om din lume

Un belgian originar din Dinant s-a trezit, peste noapte, cel mai bogat om din lume. in contul sau a fost facut un virament de 2. 000 de miliarde de euro. Cand m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )