Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cel mai mic bebelus din lume a implinit noua luni! Emilia cantarea la nastere 226 de grame

B1 B1,
Cel mai mic bebelus din lume a implinit noua luni! Emilia cantarea la nastere 226 de grame

Emilia Grabarczyk s-a nascut prin cezariana la 25 de saptamani si este considerata cel mai mic bebelus care a ramas in viata, desi a fost nascut atat de prematur. Ea s-a nascut in . continuă pe B1

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Cel mai bogat om din India vrea sa ofere Internet 4G gratuit pentru un miliard de oameni

Cel mai bogat om din India investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet de mare viteza in casele a sute de milioane de persoane.

Simona Halep, eliminata dramatic de Serena Williams de la US Open in urma unui meci incredibil. Cea mai buna jucatoare din lume a aplaudat-o la finalul jocului: A facut ce trebuia sa faca, sa lupte pentru fiecare minge

Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la US Open de liderul mondial Serena Williams. Halep a pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6 la capatul unui meci excelent in care a reusit sa.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a consemnat, in luna iulie, cea mai mare scadere din ultimii doi ani, afectata de declinul comertului global.

Cel mai mare criminal din istorie. Omul vinovat pentru moartea a 70 de milioane de oameni

Mao Zedong, presedinte al Chinei in perioada 1949-1959, a instaurat o dictatura sangeroasa, zeci de milioane de chinezi fiind ucisi in timpul conducerii sale. Regimul si actiunile politice ale.

Au trecut 15 ani de la cel mai mare scandal din istoria televiziunii britanice. Cum a reusit Charles Ingram sa castige Vrei sa fii milionar? trisand (VIDEO)

Se implinesc 15 ani de cand Charles Ingram a intrat in istoria neagra a televiziunii britanice dupa ce, la emisiunea Vrei sa fii milionar?, a reusit sa castige un milion de.

Acesta ar putea fi cel mai nesanatos produs de pe piata. Si se gaseste din abundenta in rafturile magazinelor

Chipsurile sunt unele dintre cele mai populare produse din lume, fiind extrem de apreciate in randul consumatorilor. Ele par gustarea ideala atunci cand te uiti la un film, cand vin prietenii i.

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )