Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare

ADPM ADPM,
Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare. Proprietatea este atat de frumoasa si de speciala incat a starnit interesul a sute de mii oameni pe internet. Iata cum arata! . continuă pe ADPM

Lectia olandeza care contrazice practica romaneasca in achizitii publice: Cel mai mic pret este intotdeauna cel mai mare

Spre deosebire de autoritatile din Romania, olandezii nu pun accent pe cel mai mic pret atunci cand fac achizitii publice, ci pe pregatirea unui grup de experti care sa cunoasca foarte bine piata.

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din tara noastra in acest an, a declarat presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Dumitru Dragomir: Becali este cel mai bogat om din Romania - il depaseste pe Tiriac

Cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, Gigi Becali ar fi de fapt cel mai bogat roman, a afirmat Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al LPF sustine ca terenurile detinute.

Cel mai inalt oficial din Comisia Europeana resposabil direct de justitie, Frans Timmermans, vine la Bucuresti sa stea de vorba cu cetatenii

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care are in coordonare si domeniul justitiei, este asteptat la Bucuresti, unde urmeaza sa aiba un dialog cu cetatenii pe 20 aprilie.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )