Libnet.ro
UNICEF

08:00

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din tara noastra in acest an, a declarat presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

Romanii au cel mai mic salariu minim din Europa, dar este printre cele mai impozitate

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim din Europa, dupa Bulgaria, in ciuda celei mai mari cresteri, insa acesta este si printre cele mai taxate, arata un studiu realizat de firma de audit si consultanta KPMG Romania.

Fotbalul, sportul iubit si de animale. Cum arata cel mai microbist caine (VIDEO)

Fotbalul nu este iubit doar de oameni, ci si de animale. Sau cel putin asta putem deduce din imaginile urmatoare. Un caine microbist a intrat pe teren in timpul unui meci. Cel mai probabil,.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Android are de-a face cu cel mai sofisticat malware de pana acum

Un nou malware pentru Android a fost descoperit si acesta pare sa fie cel mai sofisticat creat pentru acest sistem de operare. Cercetatorii in domeniulsecuritatii de la Google si de la Lookout avertizeaza cu privire la existenta unui nou malware, care este un atac extrem de sofisticat. Acesta se numeste Chrysaor si a luat nastere, [].

Cel mai scump ou de Paste din lume - FOTO

Cel mai scump ou de Paste din lume este din aur alb, incrustat cu 910 diamante. Sursa:inews. bg Piesa unicat a fost realizata la Londra de bijutierul Martin Geoffrey si este de.

CIO Council National Conference 2017: cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic!

Traim intr-o lume care pare a fi cu susul in jos. Tehnologia aduce o perturbare a tuturor industriilor. Google, companie tehnologica la origini, face masini fara sofer, fara sa fie producator auto. Uber nu are o flota de masini, dar ofera cel mai mare.

Cel mai absurd unboxing la Galaxy S8 implica rechini

Cel mai nou unboxing realizat de T-Mobile SUA este unul dintre cele mai ciudate. Cu o gramada de rechini in imprejurimi, acest clip detaliaza noul Galaxy S8. Galaxy S8 este unul dintre cele mai atragatoare smartphone-uri din acest inceput de an. Cu specificatii de top si o gramada de review-uri pozitive la scurt timp dupa [&8230;].

O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume VIDEO

O fosta regina a frumusetii a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, dar si prima fosta Miss World care detine o astfel de functie, relateaza cotidianul britanic The Daily Telegraph.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )