Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai modern bazin de inot semiolimpic din Romania, inaugurat in Sectorul 4. Primarul Daniel Baluta: Copiii din sector au acces liber. Va fi o baza de selectie dosebita pentru viitorii campioni (FOTO)

B1 B1,
Cel mai modern bazin de inot semiolimpic din Romania, inaugurat in Sectorul 4. Primarul Daniel Baluta: Copiii din sector au acces liber. Va fi o baza de selectie dosebita pentru viitorii campioni (FOTO)

Un modern bazin de inot semiolimpic si o sala de sport dotata cu echipamente care sa faciliteze activitatile sportive au fost inaugurate, joi, la scoala 190 din Bucuresti, de Primarul Sectorului 4, Daniel. continuă pe B1

Cele mai mici preturi din Uniunea Europeana. Cel mai ieftin aliment care e in Romania

In Romania, in anul 2019, s-a inregistrat cel mai mic pret la carne din Uniunea Europeana. Pretul la carne in tara noastra a fost cu 37,3% sub media UE, arata datele publicate astazi de Eurostat. in ceea ce priveste tara noastra, situatia de anul trecut este identica cu cea inregistrata in anul 2018. Am avut .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Medic roman din Marea Britanie: Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID, foarte greu de suportat. Parerile medicale sunt spurcate in cel mai murdar mod de oameni care nu au legatura cu medicina

Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID este unul interesant, in sensul de penibil, adica provoaca stari extrem de neplacute, cu efect nedorit, foarte greu de suportat, afirma Tudor Toma, medic pneumolog roman stabilit in Marea Britanie. El subliniaza ca in tara noastra parerile medicale sunt ori non existente, ori sunt spurcate in cel mai murdar mod posibil de oameni care nu au nicio legatura cu medicina si care uita ca injurand in public nu fac decat sa se eticheteze pe sine.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Selly a ales la ce facultate din Romania va merge. Este singura acreditata si in SUA

Selly, poreclit regele Youtube-ului romanesc, a facut dezvaluiri cu privire la planurile sale de viitor. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitala, care este acreditata atat in SUA, cat si in Europa. Selly s-a inscris la o facultate privata din Bucuresti Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania la momentul actual s-a .

Nature, despre Laserul de la Magurele: Acuzatiile de coruptie invaluie proiectul imensului laser european din Romania

Institutul din apropierea Bucurestiului gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume - insa unii oameni de stiinta spun ca managementul deficitar ameninta instalatia si proiectul, scrie celebra revista Nature care dedica inca un articol dedicat situatiei de la ELI-NP. Zamfir a anulat contractul cu EuroGammaS, chiar daca majoritatea componentelor au fost construite si a contractat Lyncean Technologies din Fremont, California, pentru a finaliza sursa, impingand finalizarea acestuia pana in 2023. Laserul de la Magurele. Ce s-a intamplat de Romania nu a ajuns sa fie inclusa in ERICNicolae Zamfir, directorul IFIN-HH, a fost inlocuit din functie. Noul director interimar este Nicolae Marginean .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )