Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai negru scenariu: Ce se intampla cu omenirea daca vaccinul impotriva coronavirusului nu va fi descoperit

Antena3 Antena3,
Cel mai negru scenariu: Ce se intampla cu omenirea daca vaccinul impotriva coronavirusului nu va fi descoperit

Desi lumea medicala cauta un vaccin impotriva coronavirusului, exista si un scenariu negru in cazul in care acesta nu va fi gasit. continuă pe Antena3

Un institut de la Beijing anticipeaza o crestere a sentimentului anti-chinez din cauza coronavirusului. Cel mai negru scenariu, un razboi cu SUA

Ostilitatea fata de regimul chinez risca sa atinga in curand un nivel fara precedent de la reprimarea in sange a contestarii din Piata Tiananmen, in 1989, si ar putea avea consecinte diplomatice dure, conchide un raport intocmit de catre un institut chinez, relateaza Reuters.

PSD: Astazi traim cel mai negru 1 Mai din ultimele doua decenii. Guvernul nu a luat nicio masura activa pentru pastrarea locurilor de munca!

PSD afirma ca astazi traim cel mai negru 1 Mai din ultimele doua decenii si acuza Guvernul ca nu a luat nicio masura activa pentru pastrarea locurilor de munca, iar somajul tehnic a fost doar o amanare, pentru ca multi vor merge la serviciu doar pentru a-si lua decizia de incetare a contractului de munca.

PSD. Astazi traim cel mai negru 1 mai din ultimele doua decenii

Intr-o postare pe o retea sociala, Partidul Social Democrat sustine ca traim cel mai negru 1 mai din ultimele 2 decenii, si asta din cauza crizei create de pandemia de coronavirus, dar si din cauza Guvernului care nu gaseste solutii la problemele romanilor.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Un bebelus de o luna, cel mai tanar pacient cu COVID-19, vindecat si externat astazi

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de o luna, impreuna cu mama lui, s-au vindecat si au fost externati vineri din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

CORONAVIRUS. Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de peste o luna, vindecat si externat din spital

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de doar o luna, s-a vindecat si a fost externat. Alaturi de acesta, pe tot parcursul sederii in spital a fost si mama lui, diagnosticata si ea.

SR-71 Blackbird: avionul construit in Razboiul Rece e inca cel mai rapid din lume

SR-71 Blackbird, cel mai rapid avion din lume, a fost construit in timpul Razboiului Rece si a zburat pentru prima data acum 55 de ani. Initial, avionul a fost denumit Lockheed SR-71 si a fost.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

Pret surpriza pentru Dacia in Romania: cat muncesti ca sa-ti permiti cel mai ieftin model?

Dacia e o masina ieftina, mai ales Logan. Totusi, acum e si mai ieftina. Iar preturile sunt online, chiar pe site-ul producatorului. Surpriza e pentru romanii de rand. Spre final de.

Cel mai scump 1 Mai. Record de amenzi in 24 ore

Iesirea din casa fara un motiv intemeiat, de 1 Mai, i-a costat mult pe olteni, politistii raportand in ultimele 24 ore un cuantum total record al amenzilor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )