Libnet.ro
UNICEF

08:32

CORONAVIRUS. Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de peste o luna, vindecat si externat din spital

B1 B1,
CORONAVIRUS. Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de peste o luna, vindecat si externat din spital

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de doar o luna, s-a vindecat si a fost externat. Alaturi de acesta, pe tot parcursul sederii in spital a fost si mama lui, diagnosticata si ea. continuă pe B1

Un bebelus de o luna, cel mai tanar pacient cu COVID-19, vindecat si externat astazi

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de o luna, impreuna cu mama lui, s-au vindecat si au fost externati vineri din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia.

Cel mai mare producator agricol din Romania a donat Spitalului de Urgenta din Braila un aparat PCR Realtime pentru depistarea COVID-19

Donatia a fost facuta de catre compania agricola Al Dahra, care pe langa aparatul de depistare a noului coronavirus a achizitionat si 1. 700 de teste.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Spania a raportat joi 268 de noi decese in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic bilant zilnic in aproape sase saptamani, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Puterea din Serbia a mers cel mai departe in limitarea drepturilor si libertatilor (presa)

Multe guverne din Europa Centrala si de Est, in special din Balcanii de Vest, au folosit starea de urgenta si pandemia pentru a-si consolida puterea executiva si au limitat libertatile, dar Serbia este tara in care puterea a mers cel mai departe in subminarea statului de drept, scrie cotidianul german Der Spiegel, preluat de agentia Beta. Cotidianul adauga ca politicienii din opozitie, activistii pentru drepturile omului si presa independenta vorbesc la unison despre incalcarea Constitutiei.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )