Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

B1 B1,
A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32. continuă pe B1

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

George Tinta a revenit in sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oara. Deoarece el este perseverent si stie ca va putea reusi. El a intrat in paine imediat cum a urcat pe scena iUmor, dupa cum bine ne-a obisnuit. Iata care sunt cele mai bune 15 glume cu care .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

World Record Academy: Mariana Bitang si Octavian Bellu, cel mai de succes cuplu de antrenori din lume

Mariana Bitang si Octavian Bellu au fost declarati de Academia Recordurilor Mondiale World Record Academy) cel mai de succes cuplu de antrenori din lume.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

De ce COVID-19 se raspandeste cel mai mult la evenimente private si intre prieteni. Valeriu Gheorghita: Exista un risc de raspanire de la o persoana la alta

Noul coronavirus se raspandeste cel mai mult la petreceri si in timpul reuniunilor mari de familie, dar mai ales la evenimentele private precum nunti sau botezuri, arata un studiu citat de Digi24. Mai mult decat.

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa

Microsoft a inregistrat cel mai profitabil trimestru din istoria sa, intr-un context cu totul special in care oamenii au stat mai mult in fata ecranului pe aplicatii de conferinte, dar si pe jocuri. Veniturile serviciului de cloud-computing Azure, care a contribuit mult in ultimii ani la succesul financiar al companiei, au crescut cu 48%.

CORNELIU BODEA, CRE: Green Deal reprezinta o oportunitate imensa si mecanismul cel mai potrivit pentru redresarea economiei europene

Green Deal reprezinta o oportunitate imensa si mecanismul cel mai potrivit pentru redresarea economiei europene, a declarat Corneliu Bodea, presedintele Centrului Roman al Energiei CRE), la cea de-a noua conferinta anuala organizata de asociatie.

ştiri de la B1

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )