Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai nou , 458 Speciale, s-a lansat in Romania. Forza Rossa a livrat in total 28 de masini ale marcii italiene anul acesta

Hotnews Hotnews,
 Cel mai nou , 458 Speciale, s-a lansat in Romania. Forza Rossa a livrat in total 28 de masini ale marcii italiene anul acesta

Forza Rossa a lansat in Romania 458 Speciale, cel mai nou model al marcii si cel mai puternic cu motor V8 de pana acum. Masina costa de la 250. 000 euro cu TVA, are motor de 605 CP, iar primii trei romani care au comandat-o o vor primi in acest an. Forza Rossa a livrat in acest an 28 de masini catre romani, iar cele mai scumpe modele au costat 300. 000 euro, in timp ce in 2014 va fi livrat si un model super-exclusivist La de peste un milion de euro, a spus Camelia Bazac, CEO al reprezentantei locale. continuă pe Hotnews

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

458 Speciale a fost prezentat oficial in Romania

Modelul 458 Speciale a fost prezentat astazi oficial si in Romania. Evenimentul a avut loc in showroom-ul din Otopeni, in prezenta unei audiente numeroase. Modelul este echipat cu anvelope Michelin dezvoltate impreuna cu specialistii .

Analog Mania-cel mai nou festival al Timisoarei: Tehnologie audio-video-foto de alta data

Analog Mania se desfasuara intre 2-8 decembrie la Salonul Vega a Bastionului Terezia, la Casa Artelor si la Libraria Carturesti din Piata Unirii.

Antonia Micu, de la Teatrul Municipal Targoviste, actrita in Ramai cu mine, cel mai nou serial la HBO

E multa culoare in aceasta ciocnire de singuratati, spune Antonia Ionescu-Micu, despre serialul Ramani cu mine, care va putea fi vazut la HBO. Actrita Teatrului Municipal Targoviste nu este la primul rol intr-un serial. A mai jucat in Narcisa Salbatica.

Forza Rossa: Anul viitor livram cel mai scump exemplar, La 963 CP

Forza Rossa, reprezentantul oficial pe piata romaneasca, a lansat in decembrie modelul 458 Speciale 605 CP foto 2) la un pret de 190. 000 euro fara TVA si a anuntat ca va livra anul viitor cel mai scump model , un exemplar hibrid.

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Apple semneaza cel mai mare contract din istorie: veniturile companiei americane ar putea creste cu 20% in 2014

Apple, al doilea cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a semnat cel mai mare contract din istorie cu operatorul de telefonie mobila China Mobile, oferind in acest fel posibilitatea chinezilor de a avea acces mai usor la terminalele.

Cel mai mare producator anunta o scumpire de peste 18% a tigarilor

Compania de stat Tutun-CTC din Chisinau, cel mai mare producator de tigari din Republica Moldova, informeaza ca de la 1 ianuarie 2014 va majora cu peste 18% pretul cu amanuntul la mai multe produse.

Peste 600 de oameni se vor intrece in cel mai mare maraton de alergat pe scari din Romnia

Raiffeisen Property International organizeaza sambata, 7 decembrie, prima editie a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scari din Romania, in SkyTower cea mai inalta cladire din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )