Libnet.ro
UNICEF

20:31

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

B1 B1,
Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat. continuă pe B1

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

Begu, spulberata la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

Irina Begu 105 WTA) se scufunda fara urme si, dintr-o jucatoare aflata, candva, pe locul 22 in lume, acum nu mai e capabila sa castige mai mult de un meci sau maximum doua pe tabloul unui turneu important.

Cehia are parte de al doilea cel mai devastator incendiu din 1990 incoace. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin opt persoane au murit si alte 29 au fost ranite intr-un incendiu ce a izbucnit duminica, la un adapost pentru persoane invalide din Cehia, relateaza BBC. Incendiul, izbucnit in localitatea, de la.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Serviciile de relatii cu clientii, considerate cel mai important aspect din experienta de consumator de 85% dintre clientii magazinelor de fashion

Circa 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, arata studiul unei companii de IT. Un alt diferentiator puternic pentru branduri il reprezinta promotiile personalizate.

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani.

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )