Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cehia are parte de al doilea cel mai devastator incendiu din 1990 incoace. Bilantul mortilor si al ranitilor

B1 B1,
Cehia are parte de al doilea cel mai devastator incendiu din 1990 incoace. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin opt persoane au murit si alte 29 au fost ranite intr-un incendiu ce a izbucnit duminica, la un adapost pentru persoane invalide din Cehia, relateaza BBC. Incendiul, izbucnit in localitatea, de la. continuă pe B1

Organizatia Mondiala a Meteorologiei: 2019 a fost al doilea cel mai cald an din istoria masuratorilor

Anul 2019 a fost al doilea cel mai cald an din istoria masuratorilor, a anuntat miercuri Organizatia Mondiala a Meteorologiei WMO), adaugand ca temperaturile ridicate vor conduce la noi evenimente de vreme extrema, cum sunt incendiile de vegetatie din Australia, dincolo de 2020, relateaza Reuters.

Apocalipsa este aproape! Anul 2019, cel mai calduros din istorie: ANUL 2020 VA FI CATASTROFAL!

Anul 2019 a fost al doilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, dupa 2016,anunta Organizatia Meteorologica Mondiala, Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei NOAA) din SUA.

Manchester City, campioana cu cel mai valoros lot, 1,279 miliarde euro

Manchester City are lotul cu cea mai ridicata valoare totala: 1,279 miliarde euro, gratie in special lui Raheem Sterling 150 milioane euro) si Bernardo Silva 92). Formatia din Manchester este urmata de FC Barcelona, cu un efectiv evaluat la 1,209 miliarde euro, si Paris Saint-Germain, cu 957 milioane euro. Pe de alta parte, francezul Kylian Mbappe si brazilianul Neymar, vedetele echipei Paris Saint-Germain, sunt cei mai valorosi jucatori din loturile cluburilor campioane en titre din principalele opt campionate de fotbal din Europa, potrivit unui studiu publicat de KPMG.

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

Romania, cel mai mic procent de colectare din UE raportat la PIB. Orban: PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat cu transmie electronica, dar nu a cumparat servere timp de 2 ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reamintit ca Romania are cel mai mic procent de colectare a taxelor din UE raportat la PIB. in direct pe B1 TV, el a explicat ca, desi PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Piata auto europeana a crescut anul trecut - Dacia a avut cel mai bun an, ce marci au crescut cel mai mult si cine s-a dus in jos

In UE s-au inmatriculat 15,3 milioane de masini noi anul trecut, cu 200. 000 peste 2018, iar Dacia a avut cel mai bun an de pana acum, cu 572. 000 de unitati. Piata a scazut in doar opt tari UE, iar Germania a ramas, la mare distanta, piata numarul 1. Polonia este cea mai mare piata din regiune, cu 555. 000 de masini noi. in Bulgaria s-au inmatriculat 35. 000, in Romania 161. 000, iar in Ungaria, cu 4. 000 mai putini.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )