Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai nou medicament folosit ca tratament pentru Covid-19 se afla pe lista interzisa la sportivi

Online Sport Online Sport,
Cel mai nou medicament folosit ca tratament pentru Covid-19 se afla pe lista interzisa la sportivi

Dexametazona, substanta care a dovedit efecte pozitive in cazul bolnavilor de COVID-19 care au nevoie de asistenta respiratorie, este pe Lista Interzisa, anunta Agentia Nationala Anti-Doping ANAD) pe site-ul oficial. continuă pe Online Sport

Cel mai eficient medicament impotriva COVID-19 este prezent si in Romania

Expertii din Marea Britanie spun ca tratamentul cu steroizi cu doze mici reprezinta un progres major in lupta impotriva COVID-19, relateaza BBC.

Cel mai eficient medicament impotriva COVID-19 este prezent si in Romania

Expertii din Marea Britanie spun ca tratamentul cu steroizi cu doze mici reprezinta un progres major in lupta impotriva COVID-19, relateaza BBC.

O statuie a lui Cristofor Columb din orasul american Saint Louis, cel mai nou monument inlaturat dupa protestele antirasism

O statuie a lui Cristofor Columb a fost scoasa dintr-un parc al orasului Saint Louis, au anuntat marti oficialii, acesta fiind ultimul monument inlaturat ca raspuns la protestele fata de inegalitatile rasiale, relateaza Reuters.

Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars iti creste adrenalina la maxim: cat de spectaculos este Squadrons

In cazul in care ai avut vreodata o afinitate pentru universul fantastic din Star Wars, vei fi cu siguranta fascinat de urmatorul joc a carui actiune se desfasoara in universul.

Agentia Nationala Antidoping: Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa

Dexametazona, cel mai recent tratament pentru cazurile grave de Covid-19, este pe Lista Interzisa a Agentiei Nationale Antidoping ANAD). Reprezentantii ANAD le atragatentia sportivilor, antrenorilor si.

Pandemia a demonstrat importanta retelelor de telecomunicatii, arata cel mai nou raport Ericsson

In Ericsson Mobility Report, compania mentioneaza si ca se asteapta ca numarul global de abonamente 5G sa depaseasca 190 de milioane pana la sfarsitul anului 2020 si 2,8 miliarde pana la sfarsitul anului 2025.

Examenul de matematica de la Evaluarea Nationala a fost cel mai usor din ultimii 3 ani

Examenul de Matematica de la Evaluarea Nationala 2020 a avut subiectele cu cel mai mic grad de dificultate din ultimii 3 ani, potrivit analizei comparative facuta de profesorul de matematica Sorin Borodi, potrivit G4media. ro.

Cat de mult ii pasa Romaniei de schimbarile climatice, in comparatie cu restul lumii: cel mai amplu studiu

Schimbarile climatice sunt una dintre problemele care afecteaza cel mai mult planeta noastra, insa nu toata lumea vede pericolul din spatele acestora. Cat de preocupata este Romania de.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

Dexametazona, noul medicament folosit de Marea Britanie in lupta cu COVID-19

Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va utiliza dexametazona, un medicament din fa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )