Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel mai nou plan nebun al lui Elon Musk: un cip prin care sa transmita muzica direct in creier

Playtech Playtech,
Cel mai nou plan nebun al lui Elon Musk: un cip prin care sa transmita muzica direct in creier

Crezi ca boxele sau castile sunt demodate? Ei bine, dupa Google Glass, avem un nou proiect SF. De data asta al lui Elon Musk. Startup-ul Neuralink al lui Elon Musk lucreaza la un cip care va. continuă pe Playtech

Elon Musk a devenit al cincilea cel mai bogat om al planetei Ce avere are miliardarul sud-african

Averea lui Elon Musk, a crescut cu 5 miliarde de dolari dupa ce actiunile Tesla au ajuns luni, 20 iulie la 1. 500 de dolari, fondatorul companiei auto devenind astfel al cincilea cel mai bogat om din lume, relateaza Forbes si Mediafax.

Elon Musk, al cincilea cel mai bogat om al lumii. Cine este primul in top, cu o avere de aproape 190 miliarde de dolari

Elon Musk, patronul Tesla si Space X, este al cincilea cel mai bogat om al lumii, odata cu triplarea valorii actiunilor Tesla in acest an. Astfel, Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume 304.

Neuralink lucreaza la un cip care va permite oamenilor sa transmita muzica direct in creier, conform lui Elon Musk

Daca te-ai plictisit de casti, boxe sau soundbar-uri, s-ar putea ca ceea ce pregateste Neuralink, startup-ul misterios al lui Elon Musk, sa te intereseze.

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Cifrele care-l fac invidios pana si pe Ion Tiriac. Cu cat a crescut averea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea omului de afaceri in varsta de 56 de ani a crescut in 2020 cu 74 de miliarde de dolari, la 189,3 miliarde de dolari. Cele mai recente cifre vin di.

Cel mai delicios pandispan. Reteta este simpla

Din aceasta reteta iese un pandispan pentru blat de tort, simplu, cu cacao sau cu zahar ars sau caramel. Ori puteti sa il mancati simplu, langa un ceai sau o cafea calda. Cel mai delicios pandispan Unele gospodine afirma ca trebuie separate albusurile de galbenusuri, ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, dar trebuie adaugat .

Definitivat 2020: Peste 6.700 de candidati vor sustine miercuri proba scrisa Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati

Peste 6. 700 de candidati la examenul national de definitivare in invatamant 2020 vor sustine miercuri proba scrisa. Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati inscrisi sunt limba romana, educatie fizica si sport si limba si literatura engleza.

Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui creste cu 13 miliarde de dolari intr-o singura zi!

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, are o avere uriasa si continua sa faca bani. Averea lui a crescut luni cu 13 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai mare salt pentru o persoana, intr-o singura zi, de la crearea indicelui Bloomberg Billionaires.

S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Seful Amazon a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, intr-o singura zi! Jeff Bezos, in varsta de 56 de ani, a batut astfel recordul miliardarilor cucel mai mare salt facut de o persoana intr-o singura zi, de cand Bloomberg monitorieaza activitatea financiara a miliardarilor, conform Mediafax. Jeff Bezos a facut 13 miliarde de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )