Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai delicios pandispan. Reteta este simpla

Playtech Playtech,
Cel mai delicios pandispan. Reteta este simpla

Din aceasta reteta iese un pandispan pentru blat de tort, simplu, cu cacao sau cu zahar ars sau caramel. Ori puteti sa il mancati simplu, langa un ceai sau o cafea calda. Cel mai delicios pandispan Unele gospodine afirma ca trebuie separate albusurile de galbenusuri, ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, dar trebuie adaugat . continuă pe Playtech

Elon Musk, al cincilea cel mai bogat om al lumii. Cine este primul in top, cu o avere de aproape 190 miliarde de dolari

Elon Musk, patronul Tesla si Space X, este al cincilea cel mai bogat om al lumii, odata cu triplarea valorii actiunilor Tesla in acest an. Astfel, Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume 304.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

Cifrele care-l fac invidios pana si pe Ion Tiriac. Cu cat a crescut averea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea omului de afaceri in varsta de 56 de ani a crescut in 2020 cu 74 de miliarde de dolari, la 189,3 miliarde de dolari. Cele mai recente cifre vin di.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Elon Musk a devenit al cincilea cel mai bogat om al planetei Ce avere are miliardarul sud-african

Averea lui Elon Musk, a crescut cu 5 miliarde de dolari dupa ce actiunile Tesla au ajuns luni, 20 iulie la 1. 500 de dolari, fondatorul companiei auto devenind astfel al cincilea cel mai bogat om din lume, relateaza Forbes si Mediafax.

Definitivat 2020: Peste 6.700 de candidati vor sustine miercuri proba scrisa Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati

Peste 6. 700 de candidati la examenul national de definitivare in invatamant 2020 vor sustine miercuri proba scrisa. Disciplinele cu cel mai mare numar de candidati inscrisi sunt limba romana, educatie fizica si sport si limba si literatura engleza.

Cine e cel mai bogat om din lume. Averea lui creste cu 13 miliarde de dolari intr-o singura zi!

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, are o avere uriasa si continua sa faca bani. Averea lui a crescut luni cu 13 miliarde de dolari, acesta fiind cel mai mare salt pentru o persoana, intr-o singura zi, de la crearea indicelui Bloomberg Billionaires.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )