Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Cel mai nou punct de trecere a frontierei a Romaniei cu Bulgaria a fost racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica. continuă pe Adevărul

SUA au inchis temporar un punct de trecere a granitei cu Mexicul. Migrantii care au incercat sa intre ilegal in Statele Unite, intampinati cu gaze lacrimogene

Statele Unite si-au inchis temporar cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei cu Mexicul, duminica, dupa ce politia mexicana a intrerupt un protest al migrantilor din America Centrala, care erau adunati in Tijuana, unii dintre demonstranti fortand granita, unde ofiteri americani i-au intampinat cu gaze lacrimogene, potrivit Reuters.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

Cel mai lung caltabos din lume, facut la Bihor: are 208,2 metri si a fost gatit in patru ore. Ce ingrediente au folosit bucatarii

O echipa de bucatari bihoreni au preparat duminica, 25 noiembrie, la Oradea, cel mai lung caltabos din lume, de 208,2 metri, doborand recordul detinut de orasul Burgos din Spania, de 187,2 metri, si avand astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor.

Adevarul despre cel mai sangeros ASASIN in SERIE a iesit la iveala! Un fost boxer SOCHEAZA intreaga lume: A OMORAT 90 de femei (VIDEO)

Un fost boxer din America a facut dezvaluiri care au socat intreaga lume! Samuel Little, inchis acum intr-un penitenciar din Texas, a marturisit ca a omorat nu mai putin de 90 de femei in 35 de ani. Daca.

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, care parea sa pastreze distanta fata de putere, este membru al Partidului Comunist Chinez

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, fondatorul gigantului online Alibaba, care in trecut a lasat sa se inteleaga ca prefera sa nu se amestece in politica, este membru al Partidului Comunist chinez. Anuntul a fost facut de presa oficiala chineza, relateaza France-Presse.

Studiu ONU: Domiciliul este cel mai periculos loc pentru o femeie

Peste jumatate dintre femeile asasinate in lume in 2017 au fost ucise de partener sau de membri ai familiei, ceea ce face ca domiciliul sa fie locul cel mai periculos pentru o femeie, potrivit unui studiu al ONU publicat duminica, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Rusia spera la renasterea IPO-urilor dupa cel mai rau an din ultimul deceniu

In 2018 nu a avut loc nicio listare a unei companii rusesti Companiile rusesti raman angajate in planurile lor de listare pe piata locala, in 2019, in pofida faptului ca 2018 a fost cel mai rau an din ultimul deceniu in privinta vanzarilor de a actiuni, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )