Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

B1 B1,
Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca. continuă pe B1

Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost aprobat de liderii UE

Acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost aprobat de liderii celor 27 de state membre ale blocului comunitar.

Rusia spera la renasterea IPO-urilor dupa cel mai rau an din ultimul deceniu

In 2018 nu a avut loc nicio listare a unei companii rusesti Companiile rusesti raman angajate in planurile lor de listare pe piata locala, in 2019, in pofida faptului ca 2018 a fost cel mai rau an din ultimul deceniu in privinta vanzarilor de a actiuni, potrivit Reuters.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

Data la care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana

Proiectul de acord privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost aprobat de liderii celor 27 de tari europene, in cadrul summitului de duminica din Bruxelles, a anuntat Donald Tusk, presedintele.

Liderii europeni aproba acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat ca liderii europeni aproba acordul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, informeaza BBC. Cei 27 de lideri ai Uniunii Europene si-au ma.

Cel mai dezamagitor ministru PSD: Nota penibila pe care a luat la examenul de titularizare

In urma cu cateva zile, detaliam o serie de schimbari importante in cabinetul de ministri condusi de Dancila. Acum, aflam detalii triste despre un ministru PSD propus de Dragnea care a ajuns sa fie numit in functie. Printre ministri inlocuiti in urma cu cateva zile de Dragnea si Dancila se numara si Constantin Bogdan Matei.

FC Barcelona, clubul cu cel mai mare salariu mediu din lume

FC Barcelona este clubul sportiv cu cel mai mare salariu mediu din lume in 2018, venitul anual al jucatorilor sai depasind 11,8 milioane euro, potrivit unui studiu al cabinetului britanic Sporting Intelligence, dat publicitatii luni, informeaza AFP.

Samuel Little, un fost boxer, ar putea fi cel mai sngeros criminal n serie din America, dupa ce a marturisit ca a ucis 90 de persoane

Un fost boxer din America, Samuel Little, in varsta de 78 de ani, a marturisit ca a ucis 90 de persoane in 35 de ani, ceea ce l-ar transforma in cel mai sangeros criminal in serie din istoria Statelor Unite, relateaza AFP.

Cel mai nou punct de trecere a frontierei cu Bulgaria a fost conectat la reteaua electrica. Pana acum functiona cu un generator si cu panouri radiante

Cel mai nou punct de trecere a frontierei a Romaniei cu Bulgaria a fost racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )