Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai nou sport din Romania ia amploare. Afla ce se va intampla sambata si duminica!.

România Liberă România Liberă,
Cel mai nou sport din Romania ia amploare. Afla ce se va intampla sambata si duminica!.

Clubul de hochei Ice Magic Buzau organizeaza, la Buzau, in perioada 15-16 iunie, competitia de hochei pe role Crosa Magica, pentru grupele de copii sub 10 ani. Aceasta nu este prima competitie de acest gen din Romania. In 2012, la Buzau a fost organizat un turneu local de hochei pe role. In acest an, de 1 iunie, patru echipe de juniori de hochei pe gheata au participat la Cupa Copilului la Hochei pe Role, castigata de catre juniorii echipei Steaua Rangers. Dupa succesul din 1 iunie de la . continuă pe România Liberă

Un nou record de piraterie online, stabilit de cel mai recent episod din Game of Thrones

Un nou record de piraterie online a fost stabilit de cel mai nou episod al serialului Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, produs si difuzat de HBO, informeaza Hollywood Reporter. in primele ore dupa.

Dj Khaled face echipa cu Drake, Lil Wayne si Rick Ross in cel mai nou clip No New Friends

Dj Khaled face echipa cu Drake, Lil Wayne si Rick Ross in cel mai nou videoclip pentru piesa No New Friends, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale. Filmat in Miami, materialul video a fost regizat de catre Collin Tiley si arata de parca ar fi fost facut in 1996, iar baietii petrec ca niste .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la 116 ani

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la varsta de 116 ani, au anuntat oficiali din tara sa. Jiroemon Kimura a murit, miercuri, din cauze naturale, fiind internat intr-un spital.

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

Lectii gratuite de antreprenoriat, in mai multe orase din Romania. Cum te poti inscrie.

Pasionatii de antreprenoriat din toata tara vor avea sansa sa participe, in perioada 20 iunie-4 iulie, la o serie de lectii gratuite despre afaceri, organizate de asociatia Akcees. Workshop-urile despre antreprenoriat se vor desfasura in opt orase din Romania, iar prima localitate in care cursurile vor avea loc este Bucuresti. Prima sesiune din cadrul cursurilor Caravana Start Me Up va avea loc in 20 iunie la TechHub Bucharest, iar urmatoarele orase pe lista sunt Timisoara, Cluj, Sibiu, .

Test Drive Wall-Street: Opel ADAM, cel mai nou model 'fashion'

Constructorii auto au gasit formula perfecta pentru a ne determina sa cumparam masini mici de oras, pe care ani la randul le-am ocolit: le imbraca in haine la moda. Opel intra si el in aceasta lume cu noul ADAM si se alatura celor mai.

Record de piraterie online pentru cel mai nou episod din Urzeala Tronurilor

Ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones, produs si difuzat de postul HBO, a doborat recordul de piraterie online in domeniul productiilor de televiziune.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )