Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lectii gratuite de antreprenoriat, in mai multe orase din Romania. Cum te poti inscrie.

România Liberă România Liberă,
Lectii gratuite de antreprenoriat, in mai multe orase din Romania. Cum te poti inscrie.

Pasionatii de antreprenoriat din toata tara vor avea sansa sa participe, in perioada 20 iunie-4 iulie, la o serie de lectii gratuite despre afaceri, organizate de asociatia Akcees. Workshop-urile despre antreprenoriat se vor desfasura in opt orase din Romania, iar prima localitate in care cursurile vor avea loc este Bucuresti. Prima sesiune din cadrul cursurilor Caravana Start Me Up va avea loc in 20 iunie la TechHub Bucharest, iar urmatoarele orase pe lista sunt Timisoara, Cluj, Sibiu, . continuă pe România Liberă

Avertizare de cod galben pentru mai multe rauri din tara

Institutul Na and tional de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare hidrologica de cod galben pentru perioada 14. 2013 ora 11:00 - 15. 2013 ora 09:00 valabila pentru mai multe rauri din tara.

Cel mai nou sport din Romania ia amploare. Afla ce se va intampla sambata si duminica!.

Clubul de hochei Ice Magic Buzau organizeaza, la Buzau, in perioada 15-16 iunie, competitia de hochei pe role Crosa Magica, pentru grupele de copii sub 10 ani. Aceasta nu este prima competitie de acest gen din Romania. In 2012, la Buzau a fost organizat un turneu local de hochei pe role. In acest an, de 1 iunie, patru echipe de juniori de hochei pe gheata au participat la Cupa Copilului la Hochei pe Role, castigata de catre juniorii echipei Steaua Rangers. Dupa succesul din 1 iunie de la .

Cei mai vechi martiri din Romania.

Muzeul de Istorie si Arheologie din orasul Tulcea gazduieste expozitia Sangele martirilor, care are in prim-plan racla in care au fost descoperiti sfintii martiri de la Niculitel, Zotikos, Attalos, Camasis si Phillippos. La vernisajul expozitiei Sangele martirilor, care a avut loc marti, au participat preoti condusi de Prea Sfintia Sa Visarion al Tulcei, oficialitati, dar si Victor Baumann, actualul director al muzeului, care este si autorul primelor cercetari arheologice desfasurate la .

Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata dimineata pentru mai multe rauri din tara

Meteorologii au prelungit codul galben de inundatii pana sambata dimineata, se arata intr-un comunicat al Administratiei Nationale Apele Romane. Astfel, codul galben de inundatii a fost prelungit.

Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Tot mai putine tinere din Romania aleg sa pastreze o sarcina, iar unul dintre motivele invocate ar fi varsta. Numarul fetelor sub 19 ani care raman insarcinate este in crestere. Nepregatite pentru o astfel.

Mai multe farmacii din Vaslui sanctionate din cauza unor produse vandute ca suplimente alimentare

Un numar de 13 farmacii din judetul Vaslui au fost sanctionate de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC), dupa ce, in urma unor controale, au fost descoperite mii de produse ce erau vandute ca suplimente alimentare, informeaza agentia Mediafax.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

Noile Mercedes CLA si Clasa E, prezentate publicului in trei orase din tara.

Mercedes - Benz Romania prezinta noile modele CLA, dar si intreaga gama Clasa E, care a trecut printr-un facelift, in cadrul unui eveniment Wild Beauties. Bucurestenii au putut admira si testa modelele in cadrul evenimentului oraganizat la Carrefour Colosseum, din Chitila. Mercedes-Benz Romania a pregatit un program de lansari locale in trei orase din tara Arad, Bucuresti si Brasov), pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti ocazia de a testa cele mai noi modele de la Mercedes-Benz .

Fiecare elev si profesor din Romania vor avea cate un calculator din 2015. ...

Fiecare elev si fiecare profesor din Romania vor detine, din 2015, cate un calculator, prin intermediul unui program initiat de Ministerul Educatiei si Ministerul pentru Societatea Informationala, in colaborare cu Intel Corporation. In plus, in cadrul programului, profesorii romani vor invata cum sa integreze tehnologia in lectii. Intel Corporation a semnat vineri cu Guvernul Romaniei un protocol de colaborare, prin care se creeaza cadrul pentru dezvoltarea unui program de invatamant 1:1 un .

FOTO: Polul CRIMINALITATII americane. Afla ce orase din SUA rivalizeaza cu Bagdadul!.

In 2012, pentru prima data in ultimii sase ani, criminalitatea a crescut in Statele Unite, arata un raport preliminar intocmit de catre FBI. Publicatia Business Insider a analizat raportul FBI pentru a determina care sunt orasele cu cea mai mare criminalitate din SUA. Topul include doar orasele cu o populatie mai mare de 100. 000 de locuitori. Din galeria foto de mai sus veti afla care sunt cele mai rau famate orase din SUA, unde rata criminalitatii este la fel de mare ca cea din Bagdad, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )