Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante. continuă pe Ziarul Bursa

Jo-Wilfried Tsonga il invinge pe John Isner dupa cel mai lung meci de la Wimbledon

Meci maraton duminica in turul 3 la Wimbledon intre francezul Jo-Wilfried Tsonga si americanul John Isner, partida incheiata dupa aproape patru ore si jumatate cu scorul 6-7 3), 3-6, 7-6 5), 6-2, 19-17.

Franta - Islanda 5-2: gheata topita, inimi cucerite. De ce revelatia de la Euro 2016 a fost zdrobita la Paris

Cea mai mica tara prezenta vreodata la un turneu final, cu o populatie 330. 000, a parasit competitia, in sferturi, insa a castigat respectul lumii fotbalului. Din pacate pentru nordici, iesirea de pe scena a fost dureroasa, dar explicabila.

Avancronica Franta-Islanda, cel mai dezechilibrat sfert de finala de la EURO 2016

Cel putin asa arata calculele hartiei, pentru ca in realitate Islanda a demonstrat pana acum ca poate produce oricand surpriza, iar nordicii avertizeaza ca nu au aratat inca cel mai bun meci de pana acum.

Nebunie de meci la EURO 2016! Tara Galilor joaca in semifinale cu Portugalia, dupa ce a eliminat Belgia!

In cel de-al doilea sfert de finala disputat la EURO 2016, Tara Galilor a eliminat Belgia, scor 3-1, si va juca in semifinale contra Portugaliei. Au marcat: Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 /.

VIDEO Ucraineanul de 19 ani care l-a ametit pe Chiriches, inainte de Euro 2016, a fost transferat de Manchester City

Clubul englez Manchester City a anuntat transferul fotbalistului ucrainean Oleksandr Zinchenko, in varsta de 19 ani.

Avancronica Germania-Italia, finala din sferturi a EURO 2016

Germania si Italia se infrunta sambata seara in cel mai asteptat sfert de finala de la EURO 2016, un meci intre actuala detinatoare a titlului mondial si o fosta castigatoare de Cupa Mondial.

Euro 2016: Germania - Italia, meciul zilei de sambata

Al treilea sfert al Campionatului European din Franta aduce un meci care putea fi oricand finala acestei competitii. Italia o va infrunta pe campioana mondiala Germania in cel mai asteptat duel din sferturi, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Spania, detinatoarea trofeului. Meciul se va disputa pe Stade Matmut Atlantique din Bordeaux, de la ora 22:00. Invingatoarea acestei confruntari trebuie sa treaca de castigatoarea partidei Franta-Islanda pentru a juca finala Euro 2016. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro Tv si Live Score pe HotNews. ro.

VIDEO Euro 2016: Franta - Islanda 5-2/ Griezmann, autorul golului 100 de la Euro 2016

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016. Giroud 12') a inscris primul gol al partidei de pe Stade de France si a reusit dubla in minutul 59. Pogba 20'), Payet 43') si Griezmann 45') si-au trecut numele pe lista marcatorilor pana la pauza. Sigthorsson 56') si Bjarnason 84') au inscris pentru Islanda. Pe Franta o asteapta un duel de foc impotriva Germaniei pentru un loc in finala, pe 7 iulie, de la ora 22:00. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta-Islanda.

Euro: 2016 Echipa Frantei obtine biletele pentru semifinale, intr-o confruntare cu Islanda, in care s-a marcat de 7 ori

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016.

EURO 2016. Alerta terorista in Franta, inainte de meci. O masina suspecta a fost detonata controlat de autoritati

Stare de alerta in Franta. Politia a detonat duminica dupa-amiaza o masina suspecta gasita in apropierea stadionului Stade de France, unde se va desfasura in cursul serii partida de fotbal Franta-Islanda, ultimul sfert de finala de la Euro 2016, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2932 seconds )