Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

Adevărul Adevărul,
Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

O solutie la indemana pentru a pastra clientii si a atrage altii noi consta in a aduce noutate in spatiul tau, fie ca este vorba despre terasa, restaurant, hotel, bar sau piscina. Exista o multime de idei care iti pot veni in ajutor la acest capitol, singura mentiune ar fi sa optezi pentru investitii durabile atunci cand vine vorba de functionalitatea si utilitatea spatiului tau. continuă pe Adevărul

MOARTE fulgeratoare pentru fondatorul retailerului JYSK. Ce s-a intamplat cu cel mai puternic om din Danemarca

Fondatorul celebrului lant de retail Jysk a murit. Lars Larsen, unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca, s-a stins din viata la varsta de 71 de ani.

Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Bra.

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

Romania, cea mai periculoasa tara din UE pentru biciclisti si pietoni

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana UE) cand vine vorba de numarul biciclistilor care au decedat in accidente rutiere raportat la totalul populatiei, cu 10 decese la un milion de locuitori in anul 2017, la polul opus situandu-se Cipru si Luxemburg cu niciun deces, arata datele publicate marti de Eurostat, citate de Agerpres. Media la nivelul UE este de 3,9 decese la un milion de locuitori. De asemenea, datele Eurostat mai arata ca rata de decese in randul pietonilor in cazul accidentelor rutiere este cea mai mare in Romania 37 decese la un milion de locuitori), iar cea mai scazuta in Danemarca trei decese la un milion de locuitori).

Ami a trecut prin clipe DRAMATICE! A fost CEL MAI GREU MOMENT din viata! ACUM 10 ANI...

Cunoscuta cantareata Ami si-a deschis sufletul si a povestit publicului despre temerile sale, dar si despre satisfactiile pe care le aduce viata de artist. Cel mai greu lucru pe care l-am facut pentru.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Petre Daea: ,,Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic

Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic pus la dispozitia locuitorilor din zonele mon.

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )