Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara. continuă pe Wall-Street Ro

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS).

UPDATE. Leul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani, pe fondul crizei guvernamentale

Leul s-a depreciat joi cu 2,05 bani 0,45%) in raport cu moneda europeana, care a fost cotata la 4,5872 lei, aceasta fiind ce mai slaba cotatie pentru moneda nationala din ultimii cinci ani, potrivit Agerpres.

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

Record istoric: Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Cotatia monedei nationale a coborat, joi, la valoarea de 4,5872 lei/euro, pe fondul tensiunilor politice generate de demisia Cabinetului Grindeanu.

Sky is the limit in domeniul aviatiei: cat castiga cel mai bine platit pilot din Romania

Meserie cu risc, insa plina de satisfactii. Asa poate fi caracterizata pe scurt profesia de pilot de aeronave. Iar la capitolul salarii lucrurile stau si mai bine, domeniul transporturilor aeriene numarandu-se printre cele mai bine platite din Romania.

Femeia cu cei mai mari SANI din Europa pentru prima data in Romania! Vedeta a facut un SHOW INCENDIAR (FOTO, VIDEO)

Martina Big cunoscuta pentru ca are cel mai mare bust din Europa, a venit in Romania si a facut un show incendiar, potrivit a3. ro. Prezenta la o emisiune Tv, frumoasa nemtoaica a povestit cum.

DIN PACATE, O VESTE TRISTA !!! UNUL DINTRE CEI MAI iNDRAGITI ARTISTI DIN ROMANIA TOCMAI A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL !!! (FOTO)

Cantaretul Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Se pare ca starea artistului este stabila, darpericolul nu a trecut, din nefericire el intampinand dificultati locomotorii.

Se rupe PSD? Dezvaluiri facute de jurnalistul Dan Andronic pe pagina sa de Facebook

Jurnalistul Dan Andronic a intrat in posesia unor informatii care anunta dezastrul pentru cel mai puternic partid din Romania. Breaking news. De fapt, Breaking PSD! Am informatii clare ca Premi.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )