Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Playtech Playtech,
Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Expertii se vor folosi de cel mai puternic supercomputer din lume pentru a incerca sa contribuie la rezolvarea problemei cu care ne confruntam in prezent, la nivel global. Departamentul de. continuă pe Playtech

Ea este cel mai puternic INFLUENCER din lume! A strans donatii de 3 milioane de euro in mai putin de 24 de ore pentru Italia, in plina epidemie de coronavirus! (FOTO)

A reusit sa stranga nu mai putin de 3 milioane de euro din donatii in mai putin de 24 de ore pentru Italia, dovedind ca este un adevarat lider pe retelele social media. Chiara Ferragni, blogger de moda,.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Zidane, dupa esecul cu Betis: Cel mai slab meci din acest sezon

Antrenorul Zinedine Zidane a afirmat ca meciul cu Betis Sevilla a fost cel mai slab din acest sezon.

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global.

Topul celor mai sigure masini din lume - studiu IIHS

Pe fiecare continent exista cel putin o organizatie care se ocupa cu testarea sigurantei vehiculelor noi in caz de accidente. in Europa avem Euro NCAP, iar in Statele Unite ale Americii exista National Highway.

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

Industria lovita cel mai puternic de pandemie. Problemele ar putea exista si in Romania

Pandemia cu care se confrunta planeta a dus la anularea unei liste lungi de evenimente, in special o serie de concerte si festivaluri. Pentru a evita raspandirea COVID-19, evenimentele publice.

Cel mai batran barbat de pe planeta, ingrijorat de coronavirus: E infricosator, insa nu la fel de letal ca Gripa Spaniola

Cel mai batran barbat din lume s-a aratat ingrijorat de raspandirea de coronavirus, insa a insistat ca situatia nu pare sa fie mai grava decat cea din 1918, cand Gripa spaniola a ucis peste 50 de milioane de oameni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )