Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zidane, dupa esecul cu Betis: Cel mai slab meci din acest sezon

România Liberă România Liberă,
Zidane, dupa esecul cu Betis: Cel mai slab meci din acest sezon

Antrenorul Zinedine Zidane a afirmat ca meciul cu Betis Sevilla a fost cel mai slab din acest sezon. continuă pe România Liberă

Rafael Nadal, mai slab decat Ilie Nastase: cum arata topul celor cu mai mult de 100 de titluri

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru tenis, este imposibil sa nu cunosti o parte dintre performantele lui Ilie Nastase. Nu te-ai astepta insa sa fi fost mai performant decat Rafael Nadal. in urma cu putin timp, Rafel Nadal a castigat un nou titlu din cariera sa de tenismen. Este vorba de la trofeul .

Lia Olguta Vasilescu vrea sa revina la Primaria Craiovei: Locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa Revolutie

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu va candida la Primaria Craiovei, pentru ca in urma unui sondaj de opinie, spune ea, locuitorii orasului considera ca a fost cel mai bun primar de dupa.

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global.

Cel mai batran pacient vindecat de coronavirus, externat sambata Tratat cu antivirale, remedii traditionale chinezesti si terapie cu plasma

Un barbat in varsta de 100 de ani s-a vindecat si a fost externat din spital sambata, dupa 13 zile de tratament pentru noul coronavirus, el devenind astfel cel mai in varsta pacient vindecat, relateaza agentia Xinhua, preluata de Agerpres.

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Pentru ocupanta locul 2 in clasamentul WTA, viata nu inseamna numai tenis. Simona Halep si Toni Iuruc se iubesc la nebunie si isi fac cadouri de zeci de mii de euro. Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de ruo. Care a fost cel mai scump dar Demonstratiile romantice dintre Simona Halep .

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a.

Acest site te protejeaza de virusuri in cel mai enervant mod

Acest site ar putea fi cel mai util instrument din aceasta perioada prin care sa te poti proteja ceva mai bine de virusuri. Epidemia de coronavirus ne-a facut in ultima perioada ceva mai.

Coronavirus |Cum arata cel mai sumbru scenariu pentru Romania si ce masuri iau autoritatile

Autoritatile din Romania au pregatit patru scenarii in cazul in care infectiile cu coronavirus se extind in Romania. Cel mai sumbru dintre ele arata peste 2000 de imbolnaviri, iar pentru fiecare etapa trebuie sa existe masuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )