Libnet.ro
UNICEF

17:15

Industria lovita cel mai puternic de pandemie. Problemele ar putea exista si in Romania

Playtech Playtech,
Industria lovita cel mai puternic de pandemie. Problemele ar putea exista si in Romania

Pandemia cu care se confrunta planeta a dus la anularea unei liste lungi de evenimente, in special o serie de concerte si festivaluri. Pentru a evita raspandirea COVID-19, evenimentele publice. continuă pe Playtech

Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Expertii se vor folosi de cel mai puternic supercomputer din lume pentru a incerca sa contribuie la rezolvarea problemei cu care ne confruntam in prezent, la nivel global. Departamentul de.

Ea este cel mai puternic INFLUENCER din lume! A strans donatii de 3 milioane de euro in mai putin de 24 de ore pentru Italia, in plina epidemie de coronavirus! (FOTO)

A reusit sa stranga nu mai putin de 3 milioane de euro din donatii in mai putin de 24 de ore pentru Italia, dovedind ca este un adevarat lider pe retelele social media. Chiara Ferragni, blogger de moda,.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Cel mai batran barbat de pe planeta, ingrijorat de coronavirus: E infricosator, insa nu la fel de letal ca Gripa Spaniola

Cel mai batran barbat din lume s-a aratat ingrijorat de raspandirea de coronavirus, insa a insistat ca situatia nu pare sa fie mai grava decat cea din 1918, cand Gripa spaniola a ucis peste 50 de milioane de oameni.

Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

Cel mai recent caz de coronavirus din Romania, care a fost confirmat miercuri, este al unui barbat c.

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in februarie? Fructele, in top

Fructele proaspete, articolele de igiena, cosmeticele si serviciile de apa, canal si salubritate s-au scumpit cel mai mult in luna februarie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibili si serviciile de transport aerian s-au.

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de euro. Care a fost cel mai scump dar

Pentru ocupanta locul 2 in clasamentul WTA, viata nu inseamna numai tenis. Simona Halep si Toni Iuruc se iubesc la nebunie si isi fac cadouri de zeci de mii de euro. Simona Halep si Toni Iuruc, cadouri de zeci de mii de ruo. Care a fost cel mai scump dar Demonstratiile romantice dintre Simona Halep .

Zidane, dupa esecul cu Betis: Cel mai slab meci din acest sezon

Antrenorul Zinedine Zidane a afirmat ca meciul cu Betis Sevilla a fost cel mai slab din acest sezon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )