Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Adevărul Adevărul,
Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu: Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie, sa nu fim prudenti si apare derapajul care inseamna divergenta, a declarat, luni,.

MUGUR ISARESCU: Economia s-a dezvoltat cel mai rapid dupa 2000; avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie, sa nu fim prudenti si apare derapajul care inseamna divergenta, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

Adrian Mutu il apara pe Cosmin Contra: Cel mai criticat selectioner din istorie

Romania a mai ratat o campanie de calificare la un turneu final, insa fostul international Adrian Mutu nu vede un vinovat explicit pentru acest esec.

Gabriela Firea, acuzata de USR ca organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului Achizitii de milioane de euro si contracte tinute in mod ilegal la secret

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este acuzata de USR Bucuresti ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiului, fiind.

Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsoft Bill Gates l-a depasit vineri pe CEO-ul Amazon Jeff Bezos, urcand pe primul loc in topul celor mai bogate persoane din lume, cu 110 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index, citat de CNN si Mediafax.

Firea, reactie dupa ce USR a acuzat ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului

Primarul general Gabriela Firea a transmis, luni seara, dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )