Libnet.ro
UNICEF

14:30

MUGUR ISARESCU: Economia s-a dezvoltat cel mai rapid dupa 2000; avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU: Economia s-a dezvoltat cel mai rapid dupa 2000; avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie, sa nu fim prudenti si apare derapajul care inseamna divergenta, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Isarescu: Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie

Economia Romaniei s-a dezvoltat cel mai rapid dupa anul 2000, dar avem o inclinatie sa apasam cam tare pe acceleratie, sa nu fim prudenti si apare derapajul care inseamna divergenta, a declarat, luni,.

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

MUGUR ISARESCU: Monitorizarea si compararea preturilor la alimente si carburanti va accentua concurenta

Decizia Consiliului Concurentei de a permite monitorizarea si compararea preturilor alimentelor si carburantilor, prin Monitorul Preturilor, va accentua concurenta, nu o va slabi, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul e sa finalizam cat mai rapid bugetul pe 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul Guvernului este sa finalizeze cat mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, daca este posibil, pana la sfarsitul acestui an, dar a subliniat ca sunt de recuperat intarzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Gabriela Firea, acuzata de USR ca organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului Achizitii de milioane de euro si contracte tinute in mod ilegal la secret

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este acuzata de USR Bucuresti ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiului, fiind.

Cum este caracterizat Eden Hazard de un fost coechipier: Cel mai lenes jucator langa care am evoluat

Eden Hazard, jucatorul echipei Real Madrid, a fost descris drept cel mai lenes jucator langa care am evoluat de John Obi Mikel, fostul sau coleg de la Chelsea, actual fotbalist al gruparii Trabzonsport. Cu toate acestea, nigerianul i-a laudat calitatile belgianului.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )