Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai rapid mod de a slabi - dieta TLC

Adevărul Adevărul,
Cel mai rapid mod de a slabi - dieta TLC

Nu are un nume interesant si nici nu promite ca vei avea un corp de invidiat, dupa ce o urmezi. Dieta TLC asigura sanatatea inimii prin optimizarea nivelului colesterolului - si ar putea duce si la pierderea in greutate, spun nutritionistii. continuă pe Adevărul

Raikkonen, cel mai rapid in primele antrenamente din Rusia

Kimi Raikkonen de la a fost cel mai rapid pilot, vineri dimineata, in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.

a facut legea in primele antrenamente din Rusia

Kimi Raikkonen de la a fost cel mai rapid pilot, vineri dimineata, in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Cel mai mare showroom Lamborghini a fost deschis in Dubai: are 3 etaje si 1.800 de metri patrati

Lamborghini a inaugurat in Dubai cel mai mare showroom al retelei sale, care se intinde pe 3 etaje si are o suprafata de 1. 800 de metri patrati.

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

Intr-un clasament realizat de cotidianul francez L'Equipe, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor in activitate din lume, potrivit Agerpres. Cea mai buna perioada pentru Guardiola a.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

EximBank, cel mai mare creditor al Romcab

EximBank este cel mai mare creditor al Romcab, avand de recuperat 210 milioane de lei, in nume propriu si in contul statului, potrivit tabelului preliminar al creditorilor, publicat, ieri, de RTZ and Partners, administratorul judiciar al companiei.

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imagine? Ai cinci secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imaginea de mai sus? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de cinci secunde ce numar lipseste din sirul de mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )