Libnet.ro
UNICEF

15:30

Raikkonen, cel mai rapid in primele antrenamente din Rusia

Online Sport Online Sport,
Raikkonen, cel mai rapid in primele antrenamente din Rusia

Kimi Raikkonen de la a fost cel mai rapid pilot, vineri dimineata, in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei. continuă pe Online Sport

a facut legea in primele antrenamente din Rusia

Kimi Raikkonen de la a fost cel mai rapid pilot, vineri dimineata, in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Cel mai rapid mod de a slabi - dieta TLC

Nu are un nume interesant si nici nu promite ca vei avea un corp de invidiat, dupa ce o urmezi. Dieta TLC asigura sanatatea inimii prin optimizarea nivelului colesterolului - si ar putea duce si la pierderea in greutate, spun nutritionistii.

Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a declarat ca societatea germana auto Volkswagen si producatorul de turbine eoliene Enercon vor sa incceapa afaceri si in Romania,.

Donald Trump este cel mai putin popular presedinte american dupa primele 100 de zile de mandat

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ: este cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba. Donald Trump sta mai prost decat predecesorii sai, Barack Obama care se bucura de 62% incredere dupa acelasi intreval de timp) si Gerorge W. Bush, cu 63%, potrivit unui sondaj citat de CNN si Fox News.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Tone de suc au inundat un oras din Rusia dupa ce acoperisul uzinei PepsiCo a cedat (VIDEO)

Un oras din Rusia a fost inundat de suc. Dupa ce acoperisul uzinei PepsiCo din Lebedeani, regiunea Lipetk, s-a prabusit, tone de suc s-au revarsat prin oras. in imaginile realizate de localnici se poate .

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )