Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

B1 B1,
Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

Intr-un clasament realizat de cotidianul francez L'Equipe, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor in activitate din lume, potrivit Agerpres. Cea mai buna perioada pentru Guardiola a. continuă pe B1

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a.

Cel mai devastator cutremur din istoria omenirii. 830.000 de morti si sute de mii de raniti

Historia. ro prezinta o scurta cronologie a celor mai devastatoare cutremure din istoria omenirii. 11 octombrie 1138 Siria Cutremurul care s-a produs in ziua de 11 octombrie 1138 in Siria, a.

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria Romaniei

In istoria post-comunista a Romaniei, plina de privatizari frauduloase si falimente rasunatoare, o decizie din 1993 luata de guvernul Vacaroiu a adus, de departe, cea mai mare paguba pentru economia tarii, privind retroactiv. Este vorba de vanzarea pe o suma infima a unui zacamant petrolier de zeci de miliarde de euro din prolificul bazin Murzuk din Libia, pe care regimul Ceausescu ni-l lasase mostenire.

Cel mai ASTEPTAT GOOOL din istoria fotbalului: Cum a marcat Mascherano dupa 7 ani!

Sapte ani a durat pana ce Mascherano insusi a MARCAT primul sau gol pentru Barcelona, stiut fiind ca celebrul fundas nu ar suta direct pe poarta nici daca e amenintat cu mitraliera. Dar s-a.

Care este cel mai bun ulei pentru prajit

O data cu extinderea paletei de uleiuri comercializate a crescut si nedumerirea cu privire la ce produse ar trebui sa folosim si cand. Daca vrei sa ai o dieta sanatoasa, e bine sa stii care sunt cele mai indicate pentru prajit sau ce uleiuri sunt benefice doar adaugate in mancare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )