Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai rau drum judetean din zona Hunedoarei a intrat in reparatii, inainte de a fi modernizat pe fonduri de la UE

Adevărul Adevărul,
Cel mai rau drum judetean din zona Hunedoarei a intrat in reparatii, inainte de a fi modernizat pe fonduri de la UE

Drumul Judetean 687 Deva Hunedoara Calan a intrat in reparatii pe portiunea Hunedoara Calan. in ultimii ani, mai multe accidente extrem de grave s-au petrecut pe acest tronson. in afara reparatiilor de urgenta, soseaua este inclusa intr-un proiect de modernizare finantat de Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, intre timp Guvernul bulgar intentioneaza sa intareasca cu garduri granitele cu Grecia si Turcia

Planul UE pentru refugiati merge din ce in ce mai rau, astfel ca intelegerea UE-Turcia pentru stoparea valului de refugiati care forteaza granitele Europei este in pericol. Dar Uniunea.

Declaratii socante dupa ce directorul Spitalului Judetean din Constanta a fost arestat preventiv. Ce se intampla cu pacientii care nu dau spaga

Managerul spitalului Judetean din Constanta a fost arestat preventiv. Vestea, insa, nu ii surprinde pe cei care au rudele internate in unitatea sanitara. Totodata, vestea nu-i surprinde nici pe.

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level .

Cel mai scump diamant roz a fost vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari. Cum arata acesta (FOTO)

Un diamant roz, taiat sub forma unei pere, a fost scos la licitatie si apoi vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari, adica 27,88 milioane euro. Cel mai mare diamant a fost scos la licitatie.

Soros investeste in cel mai mare producator mondial de aur

Miliardarul George Soros si-a redus cu aproape 40% investitiile sale in actiunile companiilor listate in SUA, in primul trimestru din anul curent, cumparand in schimb o participatie de 264 de milioane de dolari la cel mai mare producator de aur din lume, Barrick Gold Corp. , conform Bloomberg.

FC Barcelona aproape sa semneze cu Nike cel mai mare contract de sponsorizare din lumea sportului

Firma americana de echipament sportiv Nike va plati o suma colosala in fiecare an echipei FC Barcelona, campioana Spaniei din acest sezon.

FC Barcelona a semnat cu Nike cel mai mare contract de sponsorizare din lumea sportului

Firma americana de echipament sportiv Nike va plati o suma colosala in fiecare an echipei FC Barcelona, campioana Spaniei din acest sezon.

TOP cele mai apreciate atractii turistice din lume: multe sunt moschei sau biserici

Cele mai apreciate obiective turistice din lume au fost dezvaluite intr-un top TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor internationali. Iata care sunt aceste atractii turistice emblematice pe harta lumii.

Conducea o masina de lux cu 156 de km/h, pe un drum judetean. Politistii, socati cand au vazut cine era vitezomanul. Merg cu Dumnezeu inainte

Un preot din judetul Ilfov a fost prins, vineri, de politistii de la Rutiera in timp ce conducea un autoturism de lux cu 156 de km/h, pe DN2 in judetul Buzau, in conditiile in care limita.

Cel putin 4 morti si 90 de raniti dupa incidentele violente din Zona Verde de la Bagdad

Cel putin patru persoane au fost ucise si 90 ranite din randul protestatarilor anticoruptie care au luat cu asalt vineri Zona Verde din Bagdad, pentru a doua oara in mai putin de o luna, transmite astazi, Reuters, citand surse spitalicesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )