Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Adevărul Adevărul,
Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Tor mai multi romani care au participat la protestul din Piata Victoriei reclama abuzul de forta al jandarmilor. Procurorii militari de la Parchetul General au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, anchetata de colegii de la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi va fi anchetata de Parchetul General. Procurorii continua audierile ca urmare a plangerii pe care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a depus-o pe numele fostei sefe DNA. Joi,va veni.

Imagini de la protestul din Piata Victorie, in cel mai nou clip al lui Dani Mocanu: Ce mesaj transmite manelistul autoritatilor (VIDEO)

Marele miting al diasporei din 10 august a atras atentia si cunoscutului manelist Dani Mocanu care a preluat imagini din Piata Victoriei in cel mai recent videoclip al sau. Mai multe, acesta a realizat niste.

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor.

Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, s-a prezentat astazi la Parchetul General pentru a stabili cu procurorii modalitatile de identificare a persoanelor care au comis violente la protestul din Piata Victoriei.

Noul sef al Jandarmeriei, chemat la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a mers, luni, la Parchetul General. Sindile a stat de vorba cu procurorii despre identificarea persoanelor care au comis violente in seara protestelor din 10.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

A explodat numarul de plangeri depuse la Parchetul General: Sute de persoane se plang ca au fost victime ale violentelor de la mitingul diasporei

Nu mai putin de 651 de plangeri penale au fost inregistrate pana joi la Parchetul General avand ca subiect violentele de la mitingul diasporei din 10 august. in urma activitatilor desfasurate pana.

Peste 650 de plangeri depuse la Parchetul General

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 651, a anuntat astazi Parchetul General.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )