Libnet.ro
UNICEF

06:45

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Antena3 Antena3,
Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor. continuă pe Antena3

Aproape 400 de plangeri penale, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana marti, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. Potrivit unui comunicat al.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

in plin SCANDAL dupa protestul din 10 august, jandarmii pleaca intr-o misiune NATO

In plin scandal care vizeaza violentele jandarmilor la protestul din 10 august, un contingent de sapte ofiteri si 16 subofiteri pleaca intr-o misiune NATO de instruire si consiliere. Seful acestui contingen.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

Speranta Cliseru, dupa ce a fost audiata peste doua ore la Parchetul General: Ordinul de interventie la protestul din Piata Victoriei respecta n totalitate legislatia n vigoare

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria in noaptea violentelor de la mitingul din 10 august, a declarat, dupa ce a fost audiata miercuri la Parchetul General, ca a acel ordin de interventie respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Peste 650 de plangeri depuse la Parchetul General

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 651, a anuntat astazi Parchetul General.

Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Tor mai multi romani care au participat la protestul din Piata Victoriei reclama abuzul de forta al jandarmilor. Procurorii militari de la Parchetul General au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri.

Protest 10 august. Parchetul General: Numarul plangerilor penale a ajuns la 651

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca, pana joi, au fost inregistrate 651 de plangeri penale ca urmare a violentelor inregistrate la protestul din 10 august, potrivit Digi24.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

A explodat numarul de plangeri depuse la Parchetul General: Sute de persoane se plang ca au fost victime ale violentelor de la mitingul diasporei

Nu mai putin de 651 de plangeri penale au fost inregistrate pana joi la Parchetul General avand ca subiect violentele de la mitingul diasporei din 10 august. in urma activitatilor desfasurate pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )