Libnet.ro
UNICEF

08:01

Laura Codruta Kovesi, anchetata de colegii de la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, anchetata de colegii de la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi va fi anchetata de Parchetul General. Procurorii continua audierile ca urmare a plangerii pe care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a depus-o pe numele fostei sefe DNA. Joi,va veni. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

Laura Codruta Kovesi, o noua zi de munca la Parchetul General. Ce a declarat fosta sefa DNA

In urma cu foarte putin timp, Laura Codruta Kovesi, a ajuns la Parchetul General, unde a inceput o noua zi de munca la Serviciul de indrumare si Control. Reporterii au asteptat-o pe fosta sefa DNA.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de munca la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi incepe, luni, munca. Dupa ce a fost destituita din fruntea DNA, Kovesi va ocupa functia de sef al Compartimentului indrumare si Control din cadrul Parchetului General. Augustin Lazar i-a.

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara: Ce i s-a comunicat fostei sefe a DNA

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost chemata, marti, la Inspectia Judiciara, la o zi dupa ce si-a preluat noul loc de munca de la Parchetul General, informeaza Stiripesurse, citand surse.

Laura Codruta Kovesi, prima zi de lucru la Parchet dupa revocarea de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi se intoarce luni din concediu, insa nu ca sefa a procurorilor. Este prima zi de lucru la Parchetul General dupa ce a fost retrogradata si delegata de Augustin Lazar in functia de.

Laura Codruta Kovesi, cercetata intr-un nou dosar de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este cercetata intr-un nou dosar de Inspectia Judiciara. La numai o zi de la revenirea din concediu, fostei sefe a DNA i s-a adus la cunostinta ca este anchetata in dosarul.

Laura Codruta Kovesi prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Laura Codruta Kovesi, prezenta din nou la sediul Inspectiei Judiciare

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, marti, la sediul Inspectiei Judiciare. in prezent procuror la Serviciul de indrumare si Control al PiCCJ, Kovesi a fost cercetata in mai multe cauze de IJ, unele fiind respinse de CSM.

Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Tor mai multi romani care au participat la protestul din Piata Victoriei reclama abuzul de forta al jandarmilor. Procurorii militari de la Parchetul General au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri.

Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, s-a prezentat astazi la Parchetul General pentru a stabili cu procurorii modalitatile de identificare a persoanelor care au comis violente la protestul din Piata Victoriei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )