Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai recent instrument de spionaj al SUA: Boundless Informant

Adevărul Adevărul,
Cel mai recent instrument de spionaj al SUA: Boundless Informant

Agentia Nationala de Securitate NSA) din SUA a dezvoltat un instrument puternic pentru a inregistra si a analiza provenienta informatiilor colectate, numit Boundless Informant. Programul ridica noi intrebari cu privire la activitatea Agentiei de supraveghere a mediilor de comunicare americane. continuă pe Adevărul

Cel mai nou instrument de spionaj al SUA: Boundless Informant

Agentia Nationala de Securitate NSA) din SUA a dezvoltat un instrument puternic pentru a inregistra si a analiza provenienta informatiilor colectate, numit Boundless Informant. Programul ridica noi intrebari cu privire la activitatea Agentiei de supraveghere a mediilor de comunicare americane.

Dragnea: Vor exista 8 sau 9 regiuni. Cel mai important criteriu este numarul de slujbe non-agricole

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca numarul regiunilor de dezvoltare va fi opt sau noua, iar cel mai important criteriu pentru delimitarea acestora tine de caracterul dominant al slujbelor agricole,.

Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2. 000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN .

Dau sah mat inginerilor americani. Chinezii au construit cel mai rapid computer din lume

Chinezii au construit cel mai rapid computer din lume. Ei au depasit performanta americanilor in acest domeniu, creand un calculator care este de pana la doua ori mai rapid decat ceea ce au iesit din mainile.

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor.

Cursul euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni si jumatate

Euro a atins astazi cel mai mare nivel din ultimele sapte luni si jumatate. BNR a cotat moneda europeana la 4,5535 lei, cu aproape 20 de bani mai mult decat acum o saptamana. Cresterea vine exact in perioada.

Cursul BNR a crescut la 4,5535 lei/euro, cel mai ridicat nivel din octombrie 2012

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze accentuat in fata euro, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat vineri un curs de referinta in urcare cu 7,72 bani, la 4,5535 lei/euro, cel mai.

Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume

Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume, cu venituri de de 78,1 milioane de dolari obtinuta in intervalul 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013, potrivit Mediafax. Astfel, Woods a reusit sa-l.

Tiger Woods din nou cel mai bine platit sportiv din lume. Vezi cine il urmeaza in topul Forbes.

Jucatorul american de golf Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume, conform clasamentului publicat, joi, de revista Forbes, potrivit Mediafax. Cu suma totala de 78,1 milioane de dolari obtinuta in intervalul 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013, Woods il depaseste clar pe liderul de anul trecut, pugilistul american Floyd Mayweather, care a inregistrat castiguri de 34 milioane de dolari. Tiger Woods este urmat in clasament de tenismanul elvetian Roger Federer 71,5 milioane de .

Cel mai ciudat gol din istorie: O minge degajata de portar se intoarce in propria poarta! (VIDEO)

Reusita de mai jos poate candida la titlul de cel mai ciudat gol din istorie. La un meci din Liga a patra din Italia, intre echipele Ischia si Delta Porto Tolle, portarul celor de la Delta Porto Tolle si-a dat un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )