Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai redus rulaj din ultimele 14 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai redus rulaj din ultimele 14 luni

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in stagnare, pe cel mai redus rulaj din ultimele 14 luni, dupa ce activitatea din piata locala a fost influentata de apetitul mai redus al investitorilor straini. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a avut cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Piata romaneasca de constructii a inregistrat cea mai mare scadere din Uniunea Europeana la nivelul trimestrului al treilea, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, arata datele Eurostat.

Melescanu SI-A DAT DEMISIA de la Externe. A avut cel mai scurt mandat din istoria diplomatiei romanesti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca isi depune, marti, in sedinta de Guvern, mandatul de ministru de Externe, precizand ca face acest lucru pentru ca nu toti romanii din diaspora au putut vota si ca a luat aceasta decizie ca om de onoare, intr-o tara in care nimeni nu-si asuma responsabilitatea.

Piata auto romaneasca ocupa locul 3 in topul celor mai mari cresteri din UE in primele zece luni

Romania a consemnat a treia mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 26,2%, in primele zece luni din acest an, pe o piata europeana in urcare, in timp ce Dacia a avut cel mai important avans dintre marcile cu volum ridicat de vanzari, de 28,7%, la 304. 405 unitati.

Cel mai mare exercitiu cibernetic al NATO din istorie are loc in Estonia. Experti romani participa la eveniment

NATO organizeaza, in Estonia, cel mai mare exercitiu cibernetic din istorie pentru a testa abilitatile de a-si apara retelele de diverse provocari existente in aceste domeniu. La eveniment participa si.

Revolutie pe Facebook! Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte din Europa

Odata cu valul de simpatie si de sustinere din campania pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european. In doar cateva saptamani, contul lui de Facebook a crescut de la cateva zeci de mii de like-uri la peste 1 milion.

Cel mai mare panou publicitar din lume va fi inaugurat diseara, in Times Square

Luminile din Times Square vor deveni si mai stralucitoare incepand din aceasta seara. Un ecran urias se va aprinde peste cateva ore, pe fatada hotelului Marriott Marquis, iar acesta va fi cel mai mare si cel mai.

The Institute a lansat DIPLOMA - cel mai mare eveniment dedicat absolventilor universitatilor creative si vocationale

Pornind de la premisa ca lucrarea de diploma este cel mai elaborat proiect al unui student din toata perioada facultatii si ca prezentarea acesteia se limiteaza de cele mai multe ori la publicul restrans al.

People: Chris Hemsworth, cel mai sexy barbat in viata

Este tanar, frumos si bogat. Dar nu a fost suficient pentru Chris Hemsworth, care a fost declarat cel mai sexy barbat de catre revista People.

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE

Romania pune la dispozitia cercetarii cea mai mica cota din PIB la nivelul UE, chiar daca tara noastra a alocat in 2013 suma de 558 milioane de euro pentru proiectele de cercetare si dezvoltare, peste sumele cheltuite de Bulgaria, Croatia sau Luxemburg.

Primarii trebuie sa fie schimbati de alegatori. Cei mai vechi edili din Cluj nu sunt de acord cu limitarea mandatului

Cei mai vechi primari din judetul Cluj nu sunt de acord cu limitarea mandatului alesilor locali la doua. Acestia sustin ca edilii trebuie sa realizeze proiecte care se intind pe mai multi ani si ca trebuie sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )